Prințul Louis, tribut adus unchiului său, Prințul Harry FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 11 iunie 2019, 13:09
Prințul Louis a furat inimile tuturor, duminică, când a apărut la balcon cu ocazia paradei Trooping of the Colour, ceremonie ce marchează ziua oficială de naștere a Reginei Elisabeta a II-a.

Toată lumea a observat imediat cum ținuta micului prinț este un tribut adus unchiului său, Prințul Harry, care a purtat exact aceleași haine în urmă cu 30 de ani.

Prințul Louis, tribut adus unchiului său, Prințul Harry FOTO

Prințul Louis în brațele mamei sale, Kate Middleton

Fotografiile adorabile ale lui Louis, în vârstă de 1 an, în brațele părinților săi, Prințul William (36 ani) și ducesa Kate (37 de ani), au făcut înconjurul lumii.

Louis poartă o bluză albă cu motive albastre și o pereche de pantaloni scurți albaștri, aceeași ținută purtată de Prințul Harry la balconul Palatului Buckingham în anul 1986, tot cu ocazia Trooping of the Colour.

Prințul Louis, tribut adus unchiului său, Prințul Harry FOTO

Prințul Louis alături de părinții și frații săi

Fanii au observat imediat similaritățile și au lăudat-o pe Kate că a căutat în arhiva regală pentru a găsi o ținută pentru fiul ei.

„Se pare că Prințul Louis a purtat ceea ce a purtat Harry când era copil. Îmi place faptul că membrii Familiei Regale își păstrează ținutele din copilărie”, a scris o persoană pe Twitter.

Dar nu este prima dată când ducesa Kate a reciclat o ținută regală pentru unul dintre copiii ei.

Prințul George, în anul 2015, la botezul surorii sale, Prințesa Charlotte, a purtat hainele pe care tatăl său, Prințul William le-a etalat în 1984, în ziua în care și-a cunoscut fratele, pe Prințul Harry.

Prințul Louis, tribut adus unchiului său, Prințul Harry FOTO

Prințul George în 2015 (stg.) și Prințul William în 1985 (dr.)

Vezi AICI cum arăta Prințul Harry în anul 1986, la cea de a doua sa paradă la care a participat în cinstea reginei Elisabeta a II-a.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter