Prințul Louis, fiul cel mic al Ducilor de Cambridge, a împlinit 3 ani

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 23 aprilie 2021, 16:40

Prințul Louis, fiul cel mic al Ducilor de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton (38 de ani), a împlinit 3 ani. Mezinul îi semănă din ce în ce mai mult fratelui său mai mare, Prințul George (7 ani).

Cuplul regal mai are împreună o fiică, Prințesa Charlotte, în vârstă de 5 ani. Cu ocazia aniversării Prințului Louis, Ducii au publicat o fotografie recentă cu acesta pe contul lor de Instagram oficial, Kensington Royal.

Prințul Louis, fiul cel mic al lui Kate Middleton, a împlinit 3 ani

„3 ani mâine! 🚲 Fotografia a fost surprinsă la începutul săptămânii de către Ducesa de Cambridge, înainte ca Louis să fie dus pentru prima oară la creșă. Ducii sunt bucuroși să împărtășească această nouă imagine cu Prințul Louis. 🎈”, a arătat descrierea fotografiei publicate pe 22 aprilie.

Aniversarea lui Louis vine la mai puțin de o săptămână de la înmormântarea străbunicului său, Prințul Philip. Ducele de Edinburgh s-a stins din viață pe 9 aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani. A fost înmormântat pe 17 aprilie.

„William le-a spus lui George, Charlotte și Louis că Prințul Philip a plecat în rai și că acum este un înger”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Us Weekly. „Sunt încă foarte mici.”

Louis și-a văzut străbunicul „doar de câteva ori”, dar George și Charlotte au fost „foarte triști” să-l piardă pe Philip. Potrivit aceleiași surse, micuții „l-au ajutat pe William să aleagă o fotografie cu Philip pe care să o înrămeze în casa lor în onoarea lui”.

Citește și:

Semnificației ținutei purtate de Kate Middleton la înmormântarea Prințului Philip

Cum își protejează Kate Middleton copiii de acuzațiile lui Meghan Markle la adresa ei

Ce părere are Kate Middleton despre incidentul care a făcut-o pe Meghan Markle să plângă

La înmormântarea Prințului Philip a fost prezent un număr restrâns de persoane, 30 mai precis, printre care s-au numărat Regina, copiii prințului și ai suveranei, nepoții și verii lor de asemenea, precum și partenerii acestora de viață. Tot luna aceasta, dar pe 21 aprilie, Regina Elisabeta a II-a a împlinit 95 de ani.

În aprilie 2020, o sursă a dezvăluit că Louis „va fi introdus în cadrul mai multor tradiții” pe măsură ce va crește. Printre acestea se va număra și rolul de ajutor al mamei sale în bucătărie.

„Are experiență. Îi place să se alăture familiei când se pregătește cina”, a mărturisit sursa. „Kate și William sunt atât de bucuroși să-l implice treptat în tot felul de aspecte ale vieții regale.”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter