Prințul Louis a împlinit doi ani. Cum a fost fotografiat mezinul ducilor de Cambridge

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 23 aprilie 2020, 17:42

Prințul Louis Arthur Charles, mezinul cuplului britanic regal Kate Middleton și Prințul William, a împlinit astăzi, 23 aprilie, 2020, doi ani. Evenimentul a fost sărbătorit, ca de obicei, prin publicarea câtorva fotografii adorabile cu micuțul, făcute chiar de mama lui, ducesa de Cambridge.

Prințul Louis s-a născut pe 23 aprilie la St Mary’s Hospital din Londra și este ultimul născut dintre cei trei copii ai ducilor. Fratele cel mare al lui Louis, Prințul George, are vârstă de 6 ani, iar sora lor, Prințesa Charlotte, va împlini luna viitoare 5 ani.

Citeşte şi: Kate Middleton, dezvăluiri despre Prințul Louis

Fotografiile cu Prințul Louis, făcute de Kate Middleton la reședința regală de la Anmer Hall, din Norfolk, locul în care familia își petrece timpul cât durează pandemia de coronavirus, au fost postate pe rețelele de socializare. Louis a fost surprins într-o ipostază adorabilă în timp ce se juca cu vopsea multicoloră și își lăsa amprentele palmelor pe diferite coli de hârtie, pentru ca acestea să poată fi păstrate ca amintire. Pozele apărute pe paginile oficiale de Instagram și Twitter ale familiei Regale au făcut deliciul fanilor membrilor Casei Regale, adunând mii de aprecieri și multe, multe comentarii și urări de bine.

La vederea pozelor, presa britanică nu a ezitat să remarce faptul că Prințul Louis seamănă mai mult cu mama lui.

sursa foto – Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter