Prințul Harry va publica un volum de memorii. Când va apărea cartea

De Unica.ro, pe
Prințul Harry va publica un volum de memorii, descris de editura Penguin Random House ca o „expunere definitorie a experienţelor, aventurilor, pierderilor şi lecţiilor de viaţă care au ajutat la formarea lui”.

Prințul Harry (36 de ani) este decis să facă „o relatare la prima mână, exactă şi întru totul sinceră a vieţii mele”. Fiul cel mic al prințului Charles și al prințesei Diana a declarat că această carte este scrisă din perspectiva „omului care am devenit”, nu a celui care s-a născut prinț.

Potrivit DailyMail, ducele de Sussex scrie de aproape un an la volumul său, împreună cu scriitorul J. R. Moehringer, câștigător al premiului Pulitzer. Prima versiune a manuscrisului, care ar fi în prezent fără titlu, ar trebui să fie gata în luna octombrie. Volumul de memorii ar urma să apară în 2022.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre secretul siluetei perfecte. Ce mănâncă pentru a arăta atât de bine

Celebrul dirijor Nicolae Botgros și-a înșelat soția, dar s-a întos la ea apoi. La 68 de ani are o fetiță de 3 ani: „E comoara lui”

Sfântul Ilie. Ce tradiții se respectă în ziua marelui prooroc

Andreea Bănică, dezvăluiri surprinzătoare din viața intimă: E soțul meu, ce nu am voie?

Ce spune prințul Harry despre volumul său de memorii

„Scriu asta nu din perspectiva prinţului care am fost de la naştere, ci a omului care am devenit. Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, și sper ca prin povestea mea – suişurile şi coborâşurile, greşelile, lecţiile pe care le-am învăţat – să pot arăta că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât am fi crezut”, a declarat prințul Harry.

În cartea sa, nepotul reginei Elisabeta a Marii Britanii va vorbi inclusiv despre cariera sa militară și bucuria de a deveni soț și tată. Experții regali și apropiați ai familiei sunt  însă de părere că acest volum de memorii este „o carte a lui Harry, scrisă de Meghan”.

Surse ale publicației britanice au spus că avansul pe care-l va primi prințul Harry ar fi de aproximativ 20 de milioane de dolari, bani pe care acesta ar avea de gând să-i doneze, împreună cu suma pe care o va strânge din vânzări.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter