Prințul Harry, totul despre prima întâlnire cu Meghan Markle: „Îți tăia respirația”

De Oana Savin, pe Ultimul update Sâmbătă, 18 februarie 2023, 17:25

Prințul Harry a povestit cum a decurs prima întâlnire cu Meghan Markle și ce a simțit când a văzut-o. Ducii de Sussex s-au văzut pentru prima dată în iulie 2016, la Londra.

Fiul cel mic al regelui Charles a fost vrăjit pe loc de actrița care avea să îi devină soție.

Prințul Harry, despre prima întâlnire cu Meghan Markle

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a vorbit deschis despre relația cu soția sa, în cartea autobiografică „Rezervă”, publicată la începutul acestui an. Partea a treia a cărții începe cu povestea lor de dragoste și a modului în care s-au cunoscut.

Meghan și o prietenă comună a cuplului, numită Violet, au făcut un clip video amuzant folosind un filtru de cățel, iar Prințul Harry a scris că nu a mai văzut nicio femeie atât de frumoasă, în momentul în care chipul ei a apărut pe pagina lui de Instagram.

Harry a rugat-o pe Violet să i-o prezinte, iar ea i-a dat lui Meghan pagina secretă de Instagram a lui Harry.

Cea care i-a dat prima mesaj prințului a fost Meghan Markle și între cei doi s-a creat imediat o conexiune. Conversația lor a început pe 1 iulie 2016, zi care ar fi marcat cea de a 55-a aniversare a Prințesei Diana. Meghan se afla la Londra, pentru a participa la meciurile de tenis de la Wimbledon. A acceptat numaidecât în momentul în care Prințul Harry a întrebat-o dacă vrea să se întâlnească înainte de a se întoarce în Canada.

Harry a sugerat să se întâlnească la el acasă, însă Meghan a refuzat categoric.

„Nu a realizat că fiind membru al Familiei Regale eram radioactiv și că nu ne puteam întâlni la o cafenea sau la un pub”, a explicat Harry.

Meghan a venit atunci cu o idee: Soho House, „cartierul ei general de fiecare dată când venea în Londra” și a rezervat o masă pentru doi la clubul privat pentru noaptea următoare.

Pe 3 iulie, Harry și Meghan aveau să se vadă față în față, pentru prima dată. Doar că el a întârziat 30 de minute din cauza traficului.

Citește și: Fiul Prințesei Eugenie seamănă leit cu Harry și fiica lui, Lilibet. Cum au reacționat fanii familiei regale

Citește și: William nu îl iartă pe Harry după atacurile lui otrăvite. Ce măsuri trebuie să ia Charles dacă îi vrea împreună la încoronare

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, indeciși cu privire la participarea la încoronarea regelui Charles. Pretențiile ducilor de Sussex

Citește și: Regele Charles îl vrea pe Harry la încoronare: „Nu își poate imagina să fie încoronat fără ca ambii lui copii să fie prezenți”

A întârziat jumătate de oră, dar au avut parte de o seară perfectă

„Roșu la față, respirând greu, jumătate de oră întârziat, am fugit în restaurant, în camera liniștită, și am găsit-o stând într-o zonă restrânsă, pe o canapea mov, în fața unei măsuțe de cafea”, și-a amintit Prințul Harry.

Cerându-și scuze pentru întârziere, ducele a comandat o sticlă de bere și s-a așezat lângă ea.

„Purta un pulover negru, blugi și pantofi cu toc. Nu știam nimic despre haine, dar știam că este chic. Dar ea putea să facă totul să pară chic”, a scris Harry, citat de People.

„Am văzut atât de multe poze cu ea de la ședințe foto, platouri de filmare, dar era acolo, în carne și oase, fără filtre… și era și mai frumoasă. Îți tăia respirația. Am încercat să procesez totul, chinuindu-mă să înțeleg ce se întâmpla cu sistemul meu nervos și circulator, iar ca rezultat creierul meu nu mai putea procesa alte date. Conversații, politețe, engleza Reginei, totul a devenit o provocare”, a mai scris Prințul Harry în cartea sa.

Încercând să umple golul, Meghan Markle a vorbit despre Londra și serviciul ei. Un chelner a venit să le ia comanda, „iar conversația a început să curgă de la sine”.

„Stânjeneala de la început dispăruse, căldura mesajelor noastre revenise. Fiecare a mai avut prime întâlniri în care nu am avut despre ce să vorbim, iar acum amândoi simțeam că aveam o mulțime de lucruri de povestit și prea puțin timp la dispoziție”, a scris Harry în cartea „Rezervă”.

„Dar vorbind despre timp, al nostru se terminase”, a spus el, surprins că Meghan trebuia să plece. După o îmbrățișare de rămas-bun, „a dispărut”.

„În comparație cu ea, Cenușăreasa era regina despărțirilor lungi”, a adăugat Pirnțul.

Mai târziu în acea seară, Meghan l-a sunat pe Harry pe FaceTime și au stabilit o altă dată la care să se vadă, tot la clubul privat. În acea a doua seară petrecută împreună, cei doi au avut primul sărut și primul selfie făcut împreună.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter