Prințul Harry și Meghan Markle, obligați să renunțe la bonă, în urma unui „incident”

De Oana Savin, pe

Prințul Harry și Meghan Markle au fost nevoiți să renunțe la bonă, în urma unui incident petrecut la scurt timp după nașterea primului lor fiu, Archie Harrison.

Inițial, ducii de Sussex nu au vrut să apeleze la serviciile unei bone, însă au realizat că au nevoie de ajutor pe timpul nopții, pentru a se putea odihni.

Prințul Harry și Meghan, experiențe neplăcute cu bonele

Prințul Harry și soția sa au fost nevoiți să renunțe la prima bonă angajată, la doar două zile după venirea acesteia, în urma unui „incident petrecut pe timpul nopții”.

Ducii de Sussex, care de abia deveniseră părinți, erau nerăbdători să aibă grijă de fiul lor. Astfel, la început, au refuzat să angajeze o bonă, dar s-au răzgândit după ce mama lui Meghan, Doria Ragland, s-a întors în Statele Unite.

Harry și Meghan au avut o experiență neplăcută cu prima persoană pe care au angajat-o, ceea ce le-a afectat încrederea în cea de a doua femeie pe care au luat-o bonă.

Jurnalistul Omid Scobie, care este un apropiat al cuplului, a povestit întâmplarea în prima lui cartea, „Finding Freedom”.

Vorbind despre ceea ce ei au descris ca fiind un „incident” cu prima bonă, Scobie și co-autoarea Carolyn Durand au scris: „Au decis să angajeze o bonă pe timp de noapte pentru a stabili un program de somn și să aibă un ajutor în plus”.

Citește și: Prințul Harry, totul despre prima întâlnire cu Meghan Markle: „Îți tăia respirația”

Citește și: Încă un membru al familiei regale se mută în America. Gestul neașteptat făcut de Prințul Harry

„Dar timpul ei cu cuplul regal a fost scurt. Meghan și Harry au fost obligați să renunțe la asistentă în mijlocul celei de a doua nopți pentru că era neprofesionistă și iresponsabilă”, a afirmat jurnalistul.

În pofida experienței neplăcute, Meghan Markle și Prințul Harry au decis să mai încerce o dată, cu o altă bonă.

Deși cea de a doua femeie a „făcut o treabă bună”, primul „incident” i-a lăsat pe amândoi cu temeri.

„Niciunul nu se simțea confortabil să doarmă noaptea fără să meargă să îl verifice pe Archie în mod regulat”, se arată în carte.

Astfel, după câteva săptămâni, ducii au decis să renunțe și la cea de a doua bonă și să preia ei îndatoririle din timpul nopții. Au optat, totuși, pentru o bonă de zi.

Bona care a schimbat totul: „A avut grijă de mine”

Spre deosebire bona Prințului William și a Prințesei Kate, cea a Prințului Harry și Meghan Markle nu locuia nu ei la Frogmore Cottage.

„Harry și Meghan au căzut de acord că nu vor ca locuința lor să fie plină de angajați. Harry a văzut această situație acasă la William și nu a vrut același lucru pentru familia lui. Lui și lui Meghan le plăcea ideea ca atunci când merg în pat seara, să fie doar ei trei în casă. Privat și liniștit”, se arată în carte.

Citește și: William și Harry ar putea fi aduși unul lângă altul de un personaj cheie. „Diana și-ar fi dorit cu disperare”

Citește și: Prințul Harry vrea ca „Spare” să mai aibă un capitol: „Sunt unele lucruri care s-au întâmplat între mine și fratele meu”

Noul plan a funcționat de minune, iar Meghan a lăudat-o pe bona Lorren Khumalo în documentarul Netflix, „Harry & Meghan”, susținând că femeia a avut mare grijă de Archie.

„Am primit acest telefon în care mi s-a spus: „Prințul Harry și Meghan ar vrea să te vadă și să vorbească cu tine pentru a avea grijă de fiul lor, Archie”. Am rămas șocată”, a povestit femeia, potrivit Mirror.co.uk.

„Erau părinți care se ocupau de tot. Dimineața, când Archie se trezea, mama și tatăl intrau în cameră și stăteau cu bebelușul lor. Ea îl hrănea și după aceea eu îl preluam și mergeam la o plimbare”, a mai spus bona.

Meghan a lăudat-o pe această a treia bonă pe care au angajat-o pentru a-i ajuta cu primul lor copil.

„A avut grijă de Archie și a vut grijă de noi. Cu siguranță a avut grijă de mine”, a declarat Meghan Markle.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter