Prințul Harry are o cerință vitală atunci când stă la hotel

De Oana Savin, pe
Prințul Harry petrece mult timp călătorind în diferite colțuri ale lumii pentru a-și duce la îndeplinire obligațiile regale, precum turnee oficiale sau evenimente caritabile. Acest lucru presupune zile întregi petrecute prin hoteluri, iar ducele de Sussex are o singură cerință vitală când se află în deplasare.

Spre deosebire de alte celebrități, Prințul Harry nu are cerințe extravagante în timp ce călătorește. Totuși, un prirten apropiat de-al acestuia a dezvăluit recent că există un lucru pe care Prințul îl cere când este cazat la hotel.

Potrivit jucătorului argentinian de polo Nacho Figueras, Harry, în vârstă de 34 de ani, cere personalului hotelului în care este cazat să elimine din plasticul folosit.

Figueras a povestit pentru emisiunea „This Morning” de la CBS cum Harry a cerut personalului să nu mai folosească atât de mult plastic, într-o călătorie recentă.

Ne aflam la hotel unde am petrecut noaptea dinaintea meciului. A vorbit cu o persoană căreia i-a spus: „De dimineață mi-am băut cafeaua și am observat că aveați o chestie de plastic pe cafea. Și de asemenea mi-am trimis tricoul la curățat și l-am primit înapoi într-o pungă de plastic”. Așadar, așa este acest tip. Nu îmi place să vorbesc despre asta, dar așa este el. Așa sunt ei. Fără plastic”, a dezvăluit jucătorul de polo, citat de The Mirror.

Atât Prințul Harry cât și soția sa, Meghan, s-au implicat în lupta împotriva poluării cu plastic.

Anul trecut, înainte de nunta lor, cuplul regal a anunțat o listă cu organizații caritabile unde doritorii au putut dona în loc să trimită cadouri, iar printre acestea s-a aflat și organizația Surfers Against Sewage din Marea Britanie, care lucrează pentru protecția oceanelor și plajelor.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter