Prințul Albert al II-lea de Monaco, deranjat de interviul lui Harry și Meghan

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 26 martie 2021, 17:06

Prințul Albert al II-lea de Monaco (63 de ani) a spus care este părerea lui despre interviul controversat pe care Prințul Harry (36 de ani) și Meghan Markle (39 de ani) i l-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani) la începutul lunii martie.

„Este foarte dificil să te pui în locul altcuiva. Pot înțelege presiunea sub care se aflau, dar cred că acest tip de expunere publică a nemulțumirilor lor, asta e puțin spus, acest tip de conversații ar fi trebuit să fie purtate în spațiul intim al familiei”, a declarat Prințul Albert, pentru BBC World News, joi, 25 martie.

Prințul Albert al II-lea de Monaco, deranjat de interviul lui Harry și Meghan

„Realmente nu trebuie să fie afișată [nemulțumirea] în sfera publică în acea manieră.” Deși a admis că acuzațiile Ducilor de Sussex împotriva familiei regale britanice „l-au deranjat puțin”, a mărturisit că „poate înțelege de ce le-au făcut”. Cu toate acestea, Prințul Albert nu crede că o apariție TV „era modalitatea adecvată” pentru a da startul unor conversații semnificative.

La începutul anului 2020, Harry și Meghan își anunțau retragerea din rolul de membri seniori ai familiei regale britanice. Ca o consecință a acestei decizii, perechea a încetat să mai beneficieze de securitate și finanțare din partea Casei Regale. În cadrul interviului cu Oprah, cuplul a vorbit despre motivele din cauza cărora s-a separat de familia regală britanică.

„Îi doresc numai bine”, a mai spus Prințul Albert despre Harry. „Este o lume dificilă acolo [în SUA] și sper să aibă judecata și înțelepciunea să ia deciziile corecte.” O sursă a declarat în exclusivitate pentru Us Weekly că Prințul William (38 de ani), fratele mai mare al lui Harry, a „fumegat” la auzirea acuzațiilor lui Meghan la adresa soției lui, Kate Middleton (38 de ani).

Printre altele, în interviul cu Oprah, Meghan a detaliat un incident petrecut între ea și Kate. După nunta lui Harry cu Meghan, în presa britanică au circulat zvonuri potrivit cărora fosta actriță ar fi făcut-o pe Kate să plângă. Meghan a dezvăluit că „opusul” s-a întâmplat.

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul pentru Oprah

De ce nu are fiul lui Meghan Markle titlu regal. Culoarea pielii lui NU a contat pentru familia regală

„Cu câteva zile înaintea nunții, era supărată din cauza a ceva ce-i aparținea, da, subiectul era corect, avea legătură cu rochiile domnișoarelor de onoare (Charlotte, fiica lui Kate, era una dintre acestea) și m-a făcut să plâng, mi-a rănit sentimentele”, a spus Meghan.

„Și am crezut, în contextul a tot ceea ce se întâmpla în zilele dinaintea nunții, că nu a avut sens să nu facă orice – ceea ce toată lumea făcea de altfel, pentru a fi susținătoare, știind prin ce treceam cu tatăl meu și tot restul.”

Meghan a mai dezvăluit că nu vrea „să fie disprețuitoare față de nimeni”, dar că zilele dinaintea nunții au fost „foarte dificile”. Fosta actriță a precizat de asemenea că Ducesa de Cambridge și-a cerut iertare trimițându-i flori și că știrea a apărut la 6-7 luni de la incident.

Meghan și Harry sunt împreună din anul 2016

Relația dintre Meghan și Harry a început în anul 2016. În noiembrie 2017, perechea s-a logodit, nunta având loc 6 luni mai târziu, în mai 2018. Un an mai târziu, Meghan și Harry au devenit părinți pentru prima oară.

Fosta actriță a dat naștere atunci unui fiu, Archie Harrison, acum în vârstă de 1 an și 10 luni. Meghan este însărcinată cu al doilea copil al perechii, o fiică. În vara anului 2020, actrița a pierdut o sarcină.

Prințul Albert al II-lea de Monaco este fiul Principelui de Monaco Rainier al III-lea (n. 1923 – d. 2005) și al fostei actrițe Grace Kelly (n. 1929 – d. 1982).

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter