Prinţesa Victoria a Suediei şi soţul ei, prințul Daniel, testați pozitiv pentru COVID-19. Cum se simte cuplul regal

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 martie 2021, 10:09
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei şi soţul ei, prinţul Daniel, au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19. Cuplul regal a intrat în izolare.

Palatul Regal din Suedia a anunțat joi pe rețelele de socializare că prinţesa Victoria a Suediei (43 de ani) şi soţul ei, prințul Daniel (47 de ani), se află în carantină împreună cu cei doi copii ai lor – prințesa Estelle (9 ani)și prințul Oscar (5 ani), după ce monștenitoarea tronului a avut simptome de răceală. 

Citește și: Motivul pentru care Monaco este condus de un prinț și o prințesă, ci nu de un rege și o regină

“Prinţesa moştenitoare şi Prinţul Daniel prezintă simptome uşoare, însă se simt bine ţinând cont de circumstanţe” –  se arată în comunicat.

Prințesa Victoria și prințul Daniel urmau să se alăture regelui Carl al XVI-lea Gustaf și reginei Silvia, la o slujbă de pomenire pentru primul deces de COVID-19 în Suedia, potrivit People.com

Fratele Victoriei, prințul Carl-Philip și cumnata sa, prințesa Sofia, au participat la eveniment în locul lor. Cei doi au anunțat că sunt bolnavi de COVID-19 în luna noiembrie a anului trecut. În decembrie, aceștia au făcut publică vestea că vor deveni din nou părinți. Cuplul regal are doi băieți, prințul Alexander și prințul Gabriel.

Citește și: Prințul Carl Philip și prințesa Sofia, diagnosticați cu COVID-19

Regele Carl al XVI-lea Gustaf (74 de ani) și Regina Silvia (77 de ani) au primit prima doză de vaccin în urmă cu două luni.

Sursă foto: Profimedia

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter