Primul interviu al Angelinei Jolie după divorțul de Brad Pitt

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 iulie 2017, 14:41
Divorțul de Brad Pitt nu a fost deloc ușor pentru Angelina Jolie, mamă a șase copii, dintre care trei adoptați. Recent, actrița a vorbit despre acest moment greu din viața ei într-un interviu pentru revista Vanity Fair. 

Angelina, în vârstă de 42 de ani, a dat de înțeles că divorțul a afectat-o mai mult decât a vrut să se vadă. Pentru că a vrut să se dedice total celor șase copii, vedeta și-a neglijat sănătatea, ceea ce i-a creat probleme. Ea a avut o ușoară paralizie facială și a suferit de hipertensiune. A scăpat de ambele probleme prin acupunctură. ”Uneori, mamele se pun pe ele pe ultimul loc, până când își dau seama că asta le afectează sănătatea”, a declarat Angelina.

”În copilărie am fost foarte îngrijorată din pricina mamei mele. Foarte îngrijorată. Nu vreau ca și copiii mei să fie îngrijorați pentru mine. Cred că e foarte important să plângi la duș și nu în fața lor. Ei trebuie să știe că totul va fi bine, chiar dacă tu nu ești sigură că va fi bine”, a mai spus Jolie.

Angelina a dezvăluit că relația ei cu Brad Pitt a devenit deficilă vara trecută, atunci când filmul regizat de ea, „First They Killed My Father”, se afla în post producție.

Întrebată despre problemele pe care le-a avut cu fostul soț, Angelina nu a vrut să mai comenteze, însă a dat de înțeles că stilul de viață agitat, cu multe călătorii, nu a avut legătură cu divorțul. ”Nu asta a fost problema. Asta e una din oportunitățile minunate pe care le oferim copiilor noștri”, a spus Angelina despre călătoriile pe care ea și Brad Pitt le fac adesea.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter