50 de ani de la primul implant mamar. Care sunt vedetele cu cele mai discutate silicoane? Top 3!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Aşadar s-au scurs 50 de ani de când s-a făcut primul implant mamar, însă în România această modă a explodat mult mai târziu.
Potrivit unui studiu publicat de Dailymail se pare că între cinci şi zece milioane de femei din lumea întreagă au implanturi mamare.

„Sunt mulţumită de corpul meu, dar nu spun altor femei despre operaţie, mai ales altor mame. Mi-e teamă să nu creadă că am trişat pentru a obţine această imagine şi sunt convinsă că multe nu ar accepta ideea. Imi imaginez că m-ar considera superficială„, a declarat Rachael Lalji, proaspăta mămică a unei fetiţe, citatăde Dailymail.co.uk.

„Deşi femeile au motive diferite pentru a-şi mări sânii, oamenii încă au prejudecăţi în această privinţă. Asta cel mai probabil din cauza unor personaje precum Katie Price (n.r. – fosta soţie a cântăreţului Peter Andre, extrem de cunoscută în Marea Britanie) sau a altor vedete de acest tip, care sunt permanent aproape dezbrăcate şi îşi afişează sânii siliconaţi”, a declarat Jane McCartney, psiholog, citată de aceeaşi publicaţie.

Dacă ar fi să respectăm ideea pornită de psihologul Jane McCartney trebuie să recunoaştem că şi în România sunt multe vedete care au ţinut să-şi etalize în detaliu sau să discute punctual despre „bijuteriile” ajustate chirurgical.

Nicoleta Luciu, locul 1

Categoric, mămica eroină din shoebizz-ul românesc, conduce detaşat în acest top. Cine nu ştie că Nicoleta Luciu, până mai ieri posesoarea celor mai mari sâni din România, a devenit mămica cu cei mai mari sâni siliconaţi din România. Toate acestea după 2 sarcini, patru copii, 40 de kilograme slăbite în timp record.
50 de ani de la primul implant mamar. Care sunt vedetele cu cele mai discutate silicoane? Top 3!

Daniela Gyorfi, locul 2

Deschizătoare de drumuri în acest domeniu, blonda este prima artistă din România care a avut curajul să recunoască operaţia de mărire a sânilor. Acum este deja la a treia pereche.  „Imaginea contează foarte mult, eu am silicoane din anul 2000, nu am fost prima care a făcut acest lucru, Mihaela Rădulescu îşi pusese înaintea mea, însă nu a vrut să se afle, a recunoscut până la urmă şi mi-a spus la momentul respectiv că este foarte încântată”.
50 de ani de la primul implant mamar. Care sunt vedetele cu cele mai discutate silicoane? Top 3!

Andreea Bălan, locul 3

Fosta componentă a trupei Andree nu recunoaşte nici în ruptul capului că şi-a modificat bustul chirurgical. Însă, după vizionarea celui mai nou videoclip al blondei, medicul estetician George Ciolacov a declarat, citat de Libertatea: „Are implant mamar! Se vede clar. Se poate observa forma de mingiuţă. Nu ştiu cum a înzestrat-o pe ea mama natură la nivelul bustului, dar, în prezent, are o dimensiune mare. Ştiu că ea a zis că a apelat la un tratament hormonal pentru creşterea sânilor, însă doar silicoanele sunt singura variantă pentru un rezultat vizibil pe un termen îndelungat”.
50 de ani de la primul implant mamar. Care sunt vedetele cu cele mai discutate silicoane? Top 3!

Foto: Facebook/Thinkstockphotos

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter