Ce se va întâmpla cu banii câștigați de Rareș Prisacariu la „Românii au talent” 2023. Anunțul făcut de părinți

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 15:35

Rareș Prisacariu este marele câștigător al sezonului 13 “Românii au talent” 2023. Băiatul, în vârstă de 7 ani, a primit trofeul și marele premiu în valoare de 120.000 de euro, vineri, 12 mai, în finala emisiunii de talente.

Puștiul a reușit să cucerească publicul și jurații cu un monolog de excepție din filmul Vlad Țepeș. El a fost trimis direct în prima semifinală a emisiunii, ce a avut loc pe 28 aprilie, unde i-a uimit din nou pe toți când a recitat “Micul Prinț” și un fragment din “Păpușa de cârpă”, a lui Gabriel Garcia Marquez. În marea finală, băiatul a impresionat cu un dialog emoționant cu Dumnezeu.

Părinții lui Rareș Prisacariu au vorbit despre premiul de 120.000 de euro de la Românii au talent

Citeşte şi: Dana Budeanu, mesaj pentru Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent 2023: „Așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc, copile!”

”Mă simt foarte bine, sunt foarte emoționat că am putut să dau o impresie bună și oamenii m-au votat. Nu mă așteptam să câștig premiul cel mare. Am avut multe emoții și cred că am transmis. I-aș sfătui pe toți să vină la “Românii au talent” pentru că știu că toți au un har”, a spus Rareș, vineri seara, imediat după ce a aflat că este este câștigătorul sezonului.

Rareș Prisacariu este din Botoșani și provine dintr-o familie modestă. Părinții lui, Gina și Marius, lucrează la stat. Mama sa este educatoare, iar tatăl activează ca funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani. Părinții lui Rareș știu deja ce vor face cu marele premiu câștigat la „Românii au talent”. Gina Prisacariu, mama puștiului fenomen, a declarat recent că banii vor fi investiți în copil.

„Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se va întâmpla pe parcurs!”

Citeşte şi: Rareș Prisacariu, primul interviu după ce a câștigat Românii au talent: „La repetiții, mi-a plăcut foarte mult să mă joc cu avioanele de hârtie” / Exclusiv

„Nu cred că e momentul să discutăm despre ceea ce vom face cu banii. Pur și simplu, asta vom alege mai târziu. Nu există acum decât un singur răspuns. Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se va întâmpla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, așa cum fac toți ceilalți părinți”, a declarat Gina Prisacariu, pentru Playtech.

Mama lui Rareș a dezvăluit că deși toată familia l-a susținut, nimeni nu se aștepta ca băiatul să vină acasă cu trofeul “Românii au talent” și cu premiul cel mare. Ea a mai spus că puștiu își alege singur emisiunile și concursurile la care dorește să participe.

Citeşte şi: Ei sunt părinții lui Rareș Prisacariu, copilul fenomen de la „Românii au talent”. Cu ce se ocupă Gina și Marius Prisacariu

„Lumea nu are de unde să știe, dar Rareș al nostru nu merge decât la emisiunile sau la concursurile pe care el și le alege. Noi nu-l influențăm. Așa s-a întâmplat și la în cazul emisiunii Românii au Talent. Nu noi, părinții, am făcut presiuni asupra lui, ci el a dorit să meargă. El și-a dorit să fie acolo! Și mai trebuie spus că nu ne-am imaginat vreodată că va reuși să ajungă în postura de a fi câștigător! Nu au existat așteptări” – a adăugat Gina Prisacariu, pentru aceeași sursă.

Mama lui Rareș a mai precizat că în weekend i-au cumpărat băiatului un loc de lego și câteva cărți pe care și le dorea de multă vreme. Gina Prisacariau spune că nu se pune niciodată problema ca băiatul lor să nu aibă tot confortul material din partea lor.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter