Prima reacției a artistei Anne-Marie după ce a căzut pe scenă la Brit Awards 2022

De Unica.ro, pe

Cântăreața britanică Anne-Marie a căzut pe scena de la Brit Awards 2022, în timpul recitalului său. Artista nu a întrerupt show-ul, deși s-a lovit la gleznă.

Anne Marie s-a împiedicat pe scări chiar la începutul recitalului său din cadrul galei Brit Awards 2022, care a avut loc, marţi seară, 8 februarie, la O2 Arena din Londra.

Prima reacției a artistei Anne-Marie după ce a căzut pe scenă la Brit Awards 2022

În timp ce cânta piesa „Kiss My Uh(oh)”, artista a căzut în genunchi în în fața unui public de 20.000 de oameni, potrivit dailymail.co.uk.

Deși s-a lovit la glezna stângă, cântăreața în vârstă de 30 de ani a continuat show-ul ca o adevărată profesionistă, fapt care a fost extrem de apreciat de fanii săi.

Citește și: Viralul zilei. Val de ironii pe internet la anunțul închirierii unei garsoniere de 11 mp. „O poți ilumina cu un singur licurici”

Oana Roman a petrecut un „weekend dezastruos” la munte

Loredana Groza, fotografie topless pe Instagram

Ținutele vedetelor la Brit Awards 2022

Prima reacției a artistei Anne-Marie după ce a căzut pe scenă la Brit Awards 2022

După incident, Anne-Marie a transmis un mesaj pe rețelele de socializare: „Oricum nu aveam nevoie de glezna stângă”, a scris ea în spirit de glumă. Fanii au felicitat-o în număr mare pentru modul în care a reacționat.

„Anne-Marie, ai făcut ca acea căzătură să fie parte din show”, „Auch, o să te doară mâine. Dar ce profesionistă ești, să continui show-ul, o reprezentație uimitoare”, „Te-ai descurcat ca o regină”, „Eu am țipat, nu știu cum tu nu ai făcut-o. Ești cea mai bună”, au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor săi.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter