Prima imagine cu chipul fiicei lui Șerban Copoț: „Frate și soră”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 15 iunie 2021, 14:59

Miercuri, 18 noiembrie 2020, artistul și prezentatorul TV Șerban Copoț (38 de ani) a devenit tată pentru a treia oară. Soția solistului, Roxana, a dat naștere unei fetițe.

Prima imagine cu chipul fiicei lui Șerban Copoț: „Frate și soră”

Două zile mai târziu, Roxana și fiica perechii au revenit acasă. Azi, în timpul programului de muncă, Șerban a primit de la soția lui o fotografie cu unul dintre fiii lor alături de mezină.

„Când ești la muncă și primești o poză așa … 🤗🤗🤗🍭 Frate și soră! 🤗😊🤗 Zi frumoasă, dragilor! 👨‍👩‍👦‍👦👼”, a scris în dreptul imaginii.

Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Gata! La ora 07:40, iubita mea soție a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă. Suntem tare mândri de tine, mami, și te iubim nespus. Sunt copleșit de emoție și recunoștință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Ești o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei.

În astfel de momente, noi, bărbații, ne dăm seama cât de puternice sunteți voi, femeile, și cum această metamorfoză numită naștere vă transformă în ceva ce noi nu o să fim și nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMA.

Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că «meseria de mamă este cea mai grea și mai nobilă dintre toate meseriile pământului». P.S. Abia aștept să vă aduc acasă, iubitele mele”, a scris Șerban după nașterea fiicei lui.

Șerban și Roxana formează un cuplu de mai bine de 15 ani. Perechea mai are doi fii, Tedi și Alexandru.

Foto: Instagram

Citește și:

Marilu Dobrescu și iubitul ei, atacați în parcarea unui supermarket

Actrița Diana Sar din serialul „Vlad”, infectată cu noul coronavirus: „Am sunat la 112”

Fratele Prințesei Diana a vorbit despre sarcina pierdută de Meghan Markle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter