Precum Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și-ar fi prevestit sfârșitul. Ce a spus cu puțin timp înainte să moară

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 05 aprilie 2021, 12:10

Vineri, 02 aprilie 2021, celebrul interpret de muzică lăutărească, Nelu Ploieșteanu, a pierdut lupta cu noul coronavirus și a încetat din viață la vârsta de 70 de ani. Artistul se afla internat în stare gravă, la ATI, în Spitalul Floreasca, de la jumătatea lunii martie. Din păcate, starea artistului s-a deteriorat rapid, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

Nelu Ploieșteanu nu a crezut niciun moment în noul coronavirus și după ce s-a infectat, a refuzat spitalizarea, ajungând până la urmă la secția de Terapie Intensivă într-o stare foarte gravă.

Nu numai că nu credea în COVID-19, dar artistul nici măcar nu ținea cont de măsurile de protecție sanitară împuse de autorități pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2. De Ziua Femeii, pe 8 martie, Ploieșteanu a fost invitat la o petrecere și s-a dus fără ezitare, șocând pe toată lumea când a spus că nu se protejează de COVID-19 pentru că nu se teme de boală.

Citeşte şi: Madonna, în ipostaze sexy la 62 de ani: „Arăți bine, dar n-ai pic de clasă”

Citeşte şi: Marius Elisei, într-o nouă relație după divorțul de Oana Roman

Citeşte şi: Ingredientul-minune folosit de Nadine pentru dinţi albi

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, acuzată că și-ar fi scos coaste pentru a avea talia mică. Cum răspunde vedeta

„Mă simt minunat! Vă mulţumesc din suflet şi vă aşteptăm încă ani buni înainte! Toţi oamenii care vin mă îmbrăţişează, dau mâna cu mine, ne-am sărutat. Chiar glumea doamna Andreea, şefa de aici: ‘Maestre, dar nu vă feriţi?’. ‘Nu mă feresc, doamnă, mă fereşte Dumnezeu'”, spunea artistul atunci, potrivit spynews.ro. Petrecerea respectivă a fost locul de unde ar fi luat virusul ucigaș, iar la câteva zile după eveniment, artistul a început să se simtă rău și s-a dus la spital, dar s-a întors acasă să se trateze singur, spunând, parcă într-un mod prevestitor, următoarele cuvinte: „Eu mă duc acasă, pentru că cine intră în spital, nu mai iese”.

La mijlocul lunii martie, starea lui Nelu Ploieșteanu s-a agravat considerabil și fost dus din nou la spital, de data aceasta direct la Terapie Intensivă, unde a și murit.

Ce a rugat-o Nelu Ploieșteanu pe fiica sa înainte de a fi intubat

Cu câteva zile înainte să moară, până să fie intubat, interpretul de muzică lăutărească le-ar fi spus cadrelor medicale că este supărat pentru că înainte de a se interna nu a reușit să ajungă la mormântul fiului său, Mihăiță, care suferea de tetrapareză spastică și s-a stins din viață în 2018.

„Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”, a dezvăluit un cadru medical, potrivit impact.ro.

Foto – Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter