Ciudat! Uite cum arată şi ce viaţă au surorile lui David Beckham

De Erika Chivu, pe

Când le vezi nu-ţi vine să crezi că sunt surori cu unul din cei mai sexy bărbaţi în viaţă. Şi nici viaţa lor nu seamănă deloc cu a lui David Beckham. Iată pozele!
David Beckham are o soră mai mare, Lynne, şi una mai mică, Joanne, ambele foarte diferite ca fizic şi ca mod de viaţă în comparaţie cu fotbalistul.
Să începem cu Lynne, sora mai mare. Supraponderală şi îmbrăcată neglijent, nu seamănă deloc cu faimosul ei frate, David Beckham. Fotbalistul a susţinu-o mereu, inclusiv financiar, deşi relaţiile dintre ei nu au fost deloc bune. Se pare că David s-a supărat foarte tare când Lynne a decis să se mărite cu un bărbat pe care el nu l-a considerat potrivit. Chiar şi aşa, David a fost la nuntă, în timp ce Victoria Beckham a refuzat invitaţia. Vreo zece ani şi trei copii mai târziu, Lynne a divorţat şi şi-a găsit un nou iubit alcoolic şi şomer care are deja la activ 18 condamnări. El s-a mutat în casa pe care David i-a cumpărat-o lui Lynne. Asta până când a intrat din nou la închisoare. Acum, ceid oi trăiesc din ajutorul social.
A doua soră, Joanne Beckham, nu este nici ea mai „brează”. După ce s-a săturat să fie supraponderală, a apelat la sfaturile cumnatei Victoria pentru a slăbi. Când s-a văzut mai suplă a început să-şi expună corpul încă departe de perfecţiune şi evident că a intrat în gura tabloidelor. Victoria beckham, exemplu de stil şi discreţie, a fost scandalizată de acest comportament.
surori david beckham

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter