Tinere, dar stilate! Selena Gomez şi Vanessa Hudgens la premiera „Spring Breakers”

De Erika Chivu, pe

Deşi sunt foarte tinere, Selena Gomez, Vanessa Hudgens şi colegele lor de platou au fost foarte bine îmbrăcate la premiera celui mai nou film pentru adolescenţi, „Spring Breakers”.
Selena Gomez a fost absolut superbă într-o rochie turcoaz cu aplicaţii interesante pe decolteu şi umeri. Creaţia cu paiete şi ţinte, accesorizată cu sandale aurii a făcut-o să strălucească pe frumoasa Selena, care a fost vedeta serii.
Deşi la fel de tânără ca ea, colega ei de platou, Ashley Benson, a optat pentru o rochie de divă foarte sexy, o creaţie neagră, cu o croială sirenă, paiete şi un decolteu impresionant. Cu siguranţă cea mai senzuală apariţie a serii!
Vanessa Hudgens a fost mai cuminte de data aceasta. Ea a ales o rochie nude cu trandafiri negri aplicaţi pe decolteu şi bust. Croiala gogoşar face din această rochie o alegere neaşteptată pentru Vanessa, care preferă de obicei ţinutele mai sexy.
A patra vedetă a filmului, Rachel Korine, a ales o rochie feminină şi delicată, o creaţie din dantelă mov, fără bretele, dar cu un decolteu destul de generos.
Care din cele patru rochii îţi place mai mult?
vanessa hudgens

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter