Poze: Cei mai cunoscuţi bărbaţi din showbiz, la Elle Style Awards

De Erika Chivu, pe

Mircea Badea, mihaei Gândea, Cătălin Botezatu, sunt doar câţiva din bărbaţii celebri care au participat aseară la gala Elle Style Awards. Iată cum s-au îmbrăcat.
Mircea Badea, Mihai Gâdea şi Escu au fost foarte eleganţi la costum şi cravată asortată, în timp ce bărbaţii din lumea modei au optat pentru ţinute ceva mai excentrice.
Cătălin Botezatu şi Alin Gălăţescu au optat pentru ţinute un pic mai complicate şi accesorizate după ultimele tendinţe. Ca de obicei, Bote a fost poate cel mai bine îmbrăcat bărbat de pe covorul roşu.
catalin botezatu si alin galatescu
Prietenul lui, hair stylistul Laurent Tourette a fost un pic mai excentric, cu pantaloni camuflaj, sacou colorat şi o eşarfă lungă. Designerul Lucian Borscăţeanu a ales o ţinută destul de ciudată cu redingotă lungă şi un accesoriu auriu la gât, iar Stephan Pelger a optat pentru pantaloni de piele şi un sacou burgundy.
elle style awards
Gala Elle Style Awards, care premiază cele mai stilate vedete, a avut los pe 12 decembrie la Palatul Parlamentului, fiind prezentată de Mihaela Rădulescu. Pe covorul roşu au defilat cele mai apreciate vedete din România, printre care Loredana, Inna, Andreea Berecleanu, Andreea Raicu, Raluca Lăzăruţ, Corina Bud, Camelia Şucu.

Printre câştigători s-au numărat Maria Lucia Hohan, Inna, Mihaela Rădulescu şi Irina Marinescu. Iată lista completă a celor care au fost premiaţi la Elle Style Awards 2012.

Best model: Veronica Pascu
Best young designer: Mihai Dan Zarug
Best fashion photographer: Gabi Hirit
Best personal style: Irina Marinescu
Best style icon: Mihaela Radulescu
Best designer: Maria Lucia Hohan
Best actor: Bogdan Dumitrache
Best Actress: Ioana Macaria
Best female music artist: Inna
Best music band: Moonlight Breakfast

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter