Poze: Vedete la premiera „Scary Movie 5”. Uite cum s-au îmbrăcat!

De Erika Chivu, pe

Vedetele de la Hollywood au participat la premiera de gală a filmului „Scary Movie 5”, una din cele mai aşteptate comedii ale anului, care reuneşte pe afiş multe nume foarte celebre.
Charlie Sheen şi Lindsay Lohan, amândoi cu apariţii în „Scary Movie 5”, au fost vedetele serii. Ciudat sau nu, actorul a fost foarte afectuos cu colega lui de platou. Să se lege o nouă idilă la Hollywood? Adevărul este că cei doi au multe în comun, mai ales pasiunea pentru alcool, droguri şi închisori…
Surprinzător, Lindsay Lohan a arătat chiar binişor şi a ales o rochie frumoasă, deşi probabil că ar fi putut găsi un decolteu mai potrivit pentru ea.
mike tyson
Mike Tyson, care apare şi el în „Scary Movie 5” a venit la premieră împreună cu Lakiha Spicer, frumoasa şi mai tânăra lui soţie – a treia.
Ashley Tisdale, care joacă unul din rolurile principale a arătat ca o divă pe covorul roşu, într-o superbă rochie de seară cu decolteu adânc şi aplicaţii strălucitoare.
„Scary Movie 5” spune povestea comică a unui cuplu care se confruntă cu probleme paranormale după ce îşi aduc acasă fiul nou-născut. Pelicula are pe afiş foarte multe nume celebre, printre care şi Kate Walsh, Snoop Dog, Kendra Wilkinson, Audrina Patridge, Jerry O’Connell.
Vezi mai multe poze în galeria foto! CLICK AICI!

kate walsh

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter