Lindsay Lohan s-a logodit cu iubitul ei, Bader Shammas. „Viitorul meu”

De Adelina Duinea, pe

Lindsay Lohan (35 de ani) s-a logodit cu iubitul ei, Bader Shammas (34 de ani). Duminică, 28 noiembrie 2021, actrița a publicat în mediul online primele fotografii cu inelul de logodnă. În descrierea imaginilor, Lindsay a scris: „Iubirea mea. Viața mea. Familia mea. Viitorul meu”.

Lindsay Lohan s-a logodit cu iubitul ei, Bader Shammas. „Viitorul meu”

Mama actriței, Dina Lohan (59 de ani), a repostat una dintre fotografii la Insta Story, scriind: „Inima mea este plină! #logodiți #unnouînceput”. Actrița și logodnicul ei sunt împreună din anul 2018. Deși formează un cuplu de trei ani, Lindsay și Bader au fost discreți în privința relației lor.

Bader este stabilit în Dubai, unde actrița locuiește de asemenea de câțiva ani. Potrivit profilului său de Linked In, Shammas este vice președinte asistent al băncii Credit Suisse. Bader a urmat cursurile Universității Florida de Sud, specializarea inginerie mecanică, ulterior urmând studii în finanțe la Universitatea Tampa.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

Colleen Ballinger a născut gemeni prematur. „Sunt ok, copiii sunt ok”

Adele și iubitul ei s-au logodit? Cum a fost fotografiată solista

Fiul lui Hugh Hefner, din nou tată! Soția lui este însărcinată cu gemeni

Anul acesta, Lindsay a revenit pe platourile de filmare după o pauză de un an. Actrița este distribuită în rolul principal într-un film de Crăciun produs de Netflix. Lindsay va interpreta rolul unei moștenitoare proaspăt logodite și foarte răsfățate care-și pierde memoria într-un accident de ski. Protagonistul, proprietarul chipeș al unei cabane, și fiica acestuia vor avea grijă de personajul actriței.

„Din nou la muncă și mai fericită decât niciodată”, a scris actrița în dreptul unei fotografii surprinse pe platourile de filmare. „Acțiune!”, a completat. „Te descurci grozav, draga mea!”, a comentat solista Miley Cyrus (29 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter