Vezi cum arată noul iubit al lui Katy Perry!

De Erika Chivu, pe

Katy Perry nici nu a apucat să divorţeze legal de Russel Brand şi deja şi-a găsit un nou iubit. Francezul Baptiste Giabiconi este un cunoscut model şi, evident, arată foarte bine.
Katy nu a recunoscut public relaţia cu Baptiste, însă paparazzi sunt convinşi că cei doi sunt împreună. Mai întâi au apăut împreună la prezentarea Channel de la Paris, apoi el a aşteptat-o la gară, după care a fost văzut ieşind din hotelul ei. Iar prietenii lui au declarat presei că Baptiste este vrăjit de frumuseţea şi personalitatea lui Katy Perry.
Dacă este într-adevăr aşa, e evident că artista a făcut o alegere mul tmai bună de data aceasta. Baptiste arată foarte bine – este imaginea Channel –  şi are gusturi mai bune decât Russel Brand în materie de vestimentaţie.
Baptiste Giabiconi si Russel Brand
Baptiste Giabiconi arată mult mai bine decât Russel Brand.
Între timp, Russel Brand nu a stat nici el degeaba şi are, la rândul lui, o nouă iubită pe care ar fi cunoscut-o la ora de yoga. Oriela Medellin este tot model de meserie şi de curând a fost cu Russel şi mama lui să caute o casă în care probabil se va muta cu artistul.
Oriela Medellin
Oriela Medellin, noua iubită a lui Russel Brand.
Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter