Poze: 4 femei fatale care arată oribil

De Adina Radu, pe

În unele poze par superbe şi aqi zice că nu au absolut niciun defect. De fapt, aceste vedete arată oribil când nu sunt aranjate de o armată de specialişti.
Cameron Diaz are un corp şi un chip perfect pe covorul roşu. Poate că trupul ei este într-adevăr foarte aproape de perfecţiune, însă chipul este în unele poze cam urât. Cameron are o acnee destul de gravă.
cameron diaz
Madonna a făcut multe victime în rândul tinerilor manechini musculoşi – o adevărată femeie fatală. Nu ştim cum a reuşit însă pentru că ea arată bine doar când e perfect aranjată. Altfel, iată ce braţe masculine are şi ce chip plin de riduri.
madonna
Mereu aranjată şi perfect îmbrăcată, Kim Kardashian pare un model pentru orice femeie care vrea să arate bine. De fapt, ea nu e chiar aşa frumoasă pe cât am crede. Fundul, cel mai mare atu al ei, e un pic lăsat, iar părul a cam început să-i cadă după atâtea coafuri sofisticate.
Poze: 4 femei fatale care arată oribil
Nicolette Sheridan este o altă devoratoare de bărbaţi tineri. Din nou ne întrebăm cum reuşeşte pentru că atunci când nu e pe covorul roşu are un look banal ca multe alte femei de vârsta ei. Vedeta din „Neveste disperate” are multă celulită pe fund şi picioare.
Poze: 4 femei fatale care arată oribil
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter