Fiica Madonnei, cu păr la subraț pe covorul roșu al galei Met 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 septembrie 2021, 12:38

Madonna (63 de ani) este mama a șase copii. Doi dintre ei biologici, o fiică și un fiu, Lourdes Maria Ciccone Leon (24 de ani), din relația cu actorul Carlos Leon (55 de ani), și Rocco Ritchie (21 ani), din mariajul cu regizorul Guy Ritchie (53 de ani). Ceilalți patru copii ai artistei sunt adoptați din Malawi, David Banda (15 ani) în 2006, Mercy James (15 ani) în 2009 și gemenele Esther și Stella Mwale (9 ani) în 2017.

Fiica Madonnei, cu păr la subraț pe covorul roșu al galei Met 2021

Fiica cea mare a solistei, Lourdes, plănuiește să-i calce pe urme celebrei sale mame. Alintată Lola, tânăra este la fel de îndrăzneață și dezinvoltă precum celebra ei mamă. Recent, pe covorul roșu al galei Met 2021, Lourdes a pășit într-o rochie fucsia strălucitoare, semnată Moschino. Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Lola a optat pentru un machiaj intens al ochilor, în nuanțe de negru și maro, și pentru un luciu de buze roz. În părul brunet a purtat extensii, iar ținuta și-a accesorizat-o cu o poșetă roz, o pereche de cercei argintii și un cercel cu pietricele roz și incolore în buric. Tema galei Met de anul acesta a fost evoluția modei în America.

CONȚINUT VIDEO UNICA

În plus, Lourdes a surprins cu decizia de a nu se epila la subraț pentru eveniment. Lola a fost invitată la celebra gală după ce a apărut pe coperta ediției de septembrie a revistei americane Vogue, intitulată „Generația America: Modelele care schimbă industria”.

În interviul oferit revistei, Lola a spus: „Oamenii cred că sunt acest copil bogat lipsit de talent care a primit totul de-a gata, dar nu este adevărat”. Tânăra a explicat că și-a plătit singură facultatea și că locuiește în Brooklyn, New York, departe de încântătorul Hollywood.

Citește și:

Madonna, în ipostaze provocatoare pe Instagram la 63 de ani

Madonna și-a făcut primul tatuaj la 62 de ani. Ce semnificație are?

Imagini rare cu toți cei șase copii ai Madonnei

Despre Lourdes, Madonna mărturisea în trecut: „Este incredibil de talentată. Sunt verde de invidie când văd cât de incredibilă este în tot ceea ce face. Este o dansatoare incredibilă, o actriță grozavă, cântă la pian, este mult mai bună decât mine la capitolul talent. Dar nu are aceeași voință și determinare”. 

„Și, din nou, social media o infectează și o face să se simtă de parcă merită ceea ce primește doar pentru că este fiica mea. Încerc să-i ofer exemple de alți copii proveniți din familii celebre cum este Zoe Kravitz, spre exemplu. A trebuit să depășească stadiul de „fiica lui cutare” și a fost, în cele din urmă, apreciată și luată în serios pentru munca ei.

Dar are Lourdes aceeași ambiție ca a mea? Nu. Dar are o mamă, eu nu am avut asta. A crescut cu bani, eu nu. Așadar, totul va fi diferit. Dar ce pot face? Nu pot să mă fixez pe asta. Trebuie să fac tot ce-mi stă mie în putință pentru copiii mei”, a mai spus atunci.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter