Madonna, mesaj de susținere pentru Ucraina. Ce a spus despre Vladimir Putin

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 februarie 2022, 18:09

Asemeni multor artiști, Madonna a transmis că susține Ucraina și a îndemnat lumea să ajute poporul ucrainean, grav afectat de invazia trupelor rusești. Cântăreața îl compară pe Vladimir Putin cu Hitler.

Madonna a transmis un mesaj de susținere, atât pentru poporul ucrainean, cât și pentru președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Aceasta a adunat într-un videoclip imagini tulburătoare din Ucraina după atacul armatei ruse, dar și fotografii cu Vladimir Putin și Adolf Hitler. În fundal se aude un remix al melodiei „Sorry”, lansată de Madonna în 2006.

Citește și: Fiica purtătorului de cuvânt al Kremlinului a publicat un mesaj anti-război. Ce s-a întâmplat după câteva ore

Papa Francisc l-a sunat pe Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Ce a vrut să-i spună personal

Unor femei din Ucraina le-au apărut pe Tinder profilurile militarilor ruși: „Nu am de gând să mă culc cu inamicul”

Cătălin Botezatu, despre stilurile vestimentare vedete ale anului 2022

Madonna, mesaj de susținere pentru Ucraina. Ce a spus despre Vladimir Putin

Invazia lacomă şi zadarnică a Ucrainei de către Rusia trebuie oprită! Vă rog, trimiteţi ajutor umanitar cu scopul de a ajuta milioane de cetăţeni ucraineni ale căror vieţi sunt afectate de această criză chiar în acest moment. Putin a încălcat fiecare acord existent privind drepturile omului. Putin nu are dreptul să încerce să șteargă existența Ucrainei. Vă susţinem, preşedinte Zelenski! Ne rugăm pentru tine și țara ta! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!

Să nu ne simțim neputincioși când ne confruntăm cu acțiuni geopolitice de acestă amploare. Sunt lucruri pe care le putem face, a scris Madonna pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Madonna a fost amendată cu 1 milion de dolari de Rusia

În urmă cu mai mulți ani, Madonna a întrerupt un concert pe care l-a susținut în Sankt Petersburg pentru a vorbi despre drepturile cumunității LGBTQ+.

Vrem să luptăm pentru dreptul nostru de a fi liberi. Noi putem face diferența, noi putem schimba lumea, noi avem puterea. Nu trebuie s-o facem cu violență, trebuie s-o facem cu dragoste. În centrul non-violentei, stă principiul iubirii. Comunitatea gay și oamenii gay din întreaga lume, cu toții trebuie să aibă aceleași drepturi. Aveți dreptul de a fi tratați cu respect, cu toleranță, compasiune și dragoste. Sunteți cu mine?, a spus cântareața în timpul concertului.

Pentru acest discurs, Madonna a fost amendată de guvernul rus cu 1 milion de dolari. Ea a recunoscut într-o postare făcută în 2020 că nu a plătit niciodată această sumă.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter