Poze: Elena Udrea, vacanţă de vis în Maramureş

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 03 august 2021, 11:05

Elena Udrea a profitat de scurta vacanţă de Sfântă Mărie şi a mers împreună cu mama ei în Maramureş. Iată pozele postate de ea pe pagina de Facebook!
Deşi a avut mici probleme cu telefonia mobilă, Elena Udrea a reuşit să posteze pe pagina de Facebook câteva imagini din scurta vacanţă petrecută într-o localitate din Maramureş.
Fostul ministru a mers la Rohia, un loc de care s-a îndrăgostit, mai ales că a ales o pensiune ale cărei gazde i-au dovedit că românii ştiu să facă turism.
Am ales să petrec Sfânta Sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului la Rohia, o localitate minunată din inima Ţării Lăpuşului. Un loc care exprimă atât de bine frumuseţea naturală a României autentice„, a spus Elena Udrea. Ea le-a recomandat prietenilor de pe Facebook să viziteze Maramureşul, „o zonă pe care, dacă ai vizitat-o o dată, nu poţi să o mai uiţi şi vei reveni mereu.
elena udrea in maramures

Evident, politiciana le-a urat la mulţi ani sărbătoriţilor de joi, inclusiv mamei ei, „un om cu adevărat minunat care ştie să-mi însenineze viaţa. Îi mulţumesc că îmi este alături mereu şi mă susţine cum numai o mamă ar putea s-o facă.
De altfel, Elena Udrea a fost însoţită de mama ei în scurta vacanţă.
elena udrea in maramures

Singura problemă pe care a întâmpinat-o vedeta a fost cea legată de telefonia mobilă. „De câteva ore, practic, nu pot comunica. Nu pot vorbi la telefon, nu pot da mesaje, e-mail-uri sau trimite imagini. M-am confruntat cu o problemă similară şi în week-end, când a trebuit să alerg prin toată Delta ca să prind puţin semnal la telefon.
elena udrea in maramures

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter