Poze: Elena Udrea, excursie pe Transalpina

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 ianuarie 2022, 16:36

Elena Udrea îşi continuă periplul prin ţară, iar cel mai recent obiectiv vizitat a fost Transalpina. Iată pozele din această excursie!
De ceva timp, Elena Udrea este mai mult pe drumuri, vizitându-şi colegii de partid din diverse zone ale ţării. După ce şi-a petrecut vacanţa de Sfântă Mărie în Maramureş, acum deputata este în judeţul Vâlcea, unde vizitează diverse oraşe şi staţiuni turistice, ţine conferinţe de presă şi participă la şedinţe.
Fanii Elenei Udrea sunt mereu la curent cu drumurile ei prin intermediul paginii de Facebook. Una din cele mai recente postări a fost legată de Transalpina, care i-a oferit deputatei o privelişte unică.
elena udrea
Am mers din nou pe Transalpina. De data aceasta, pe drumul de la Voineasa spre Băile Herculane.
Dacă vreţi să simţiţi măreţia naturii şi să aveţi parte de o privelişte unică, făceţi-vă neapărat timp să veniţi până aici. Vă garantez că merită
„, a scrie Elena Udrea.
Ea şi-a spus părerea şi cu privire la lucrările care se desfăşoară în zonă. „Din păcate, dacă proiectul nu se finalizează, el se va degrada. Să nu fii în stare să faci ceva arată incompetenţă! Să distrugi ce au făcut alţii arată nemernicie!
elena udrea

Vezi si alte locuri de vizitat in Gorj – obiective turistice de neratat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter