Poze: Vedete la concertul Sting. Vezi cine s-a pozat cu artistul!

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 februarie 2022, 14:59

Vedetele din România nu au ratat concertul Sting care a avut loc miercuri seară la Romexpo. Uite cine a fost la concert şi cine a avut ocazia să intre în culise pentru a vorbi personal cu artistul.
Concertul Sting, care a avut loc miercuri seară la complexul Romexpo din Bucureşti, a stârnit curiozitatea multor români, printre care şi nume cunoscute din showbiz.
Ellie White a fost foarte încântată de experienţă şi a postat o imagine de la concert pe pagina ei de Facebook. „Concert Sting!!! Suuuuper atmosferă! Genial!„, a scris Ellie pe reţeaua de socializare.
Ellie White şi-a făcut primul tatuaj. Vezi ce scrie!

sting ellie white

Ceva mai norocoasă, soprana Angela Gheorghiu a avut ocazia să intre în culise, unde a vorbit cu Sting şi au făcut poze. E drept însă că cei doi se cunosc de mult timp şi sunt prieteni apropiaţi, după cum anunţă pagina de Facebook a artistei. Angela şi Sting au cântat împreună la concerte şi au o relaţie foarte bună şi în afara scenei.
Şoc în lumea operei! Angela Gheorghiu, victima violenţei domestice

sting angela gheorghiu

Concertul Sting de miercuri seară a fost ultima oprire a artistului din turneul „Back to Bass”. În vârstă de 61 de ani, Sting, pe numele său adevărat Gordon Matthew Thomas Summer, are la activ aproape 100 de milioane de albume vândute în cariera solo şi ca solist al trupei „The Police”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter