Poze: Top 3 cei mai sexy bărbaţi la premiile Radar de Media

De Unica.ro, pe

Ca de obicei, toţi ochii au fost îndreptaţi asupra vedetelor feminine, cu ţinutele lor de dive, însă şi bărbaţii au primit partea lor de complimente. Uite ce vedete masculine au fost sexy pe covorul roşu la premiile Radar de Media!
Gala Radar de Media care a avut loc joi seară la Bucureşti a premiat cei mai buni artişti ai anului 2012, iar dintre aceştia nu putea lipsi Connect-R. Piesa lui, „Vara nu dorm”, a fost votată drept hitul anului 2012 în România. Pe covorul roşu, artistul a fost însoţit de trupa lui şi chiar dacă toţi şase au arătat foarte, Connect-R a ieşit în evidenţă prin ţinuta cool şi atitudinea cuceritoare.
Elena Gheorghe, cover după piesa lui Connect-R. Ascultă aici!
alejandro
Tot atitudinea, de data aceasta una misterioasă, a fost atuul lui Alejandro, cunoscut din trupa Mandinga. Exoticul artistul a purtat o jachetă de piele şi a pozat foarte serios.
Ceva mai natural, Cornel Ilie de la Vunk le-a zâmbit amabil fotografilor. Ne place ţinuta lui cu blugi „rupţi” şi sacou.
Alejandro (Mandinga) vrea să facă un adăpost pentru animale
Pe covorul roşu al premiilor Radar de Media, au defilat multe alte vedete, printre care Andreea Esca, Andra, Dana Rogoz, Mirela Boureanu Vaida, Cosmina Păsărin, aşa că cei prezenţi au putut admira o mulţime de ţinute cool. Gala Radar de Media a premiat reuşitele anului în showbiz, televiziune, radio, presa scrisă şi online. Dana Rogoz a primit premiul pentru cel mai bun blog, Andra a fost votată artistul anului, Andreea Esca a fost jurnalistul anului. „Vocea României” şi „Românii au talent” au fost votate cele mai bune emisiuni TV.
cornel ilie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter