Cum se înțeleg Cornel Ilie și fosta soție la un an de la divorț

De Unica.ro, pe

În septembrie 2020, Cornel Ilie și fosta lui soție, Eliza, anunțau că s-au separat. Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, solistul a vorbit despre relația dintre el și Eliza la un an de la divorț. Fostul cuplu are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Zara și Cezar.

Cum se înțeleg Cornel Ilie și fosta soție la un an de la divorț

Întrebat care a fost cea mai mare teamă înainte de a face acest pas, cântărețul a spus: „Eu tot timpul am în prim-plan copiii. Acolo am cântărit cel mai mult. Acolo contează, de fapt, foarte mult efectele. Am încercat și în continuare tot ceea ce facem este să protejăm copiii și cred că ne iese foarte bine. Adică dintr-o situație care nu este perfectă, cred că scoatem cel mai bun posibil”.

Când a anunțat despărțirea, artistul a încheiat mesajul scriind „există dragoste după iubire”. „A fost o transformare foarte puternică. Există dragoste între oameni după ce se termină iubirea dintre ei. (…) Acum este și mai mare certitudinea că atunci a fost o profeție, de fapt.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cornel Ilie, declarații emoționante despre tatăl lui: „M-a încurajat foarte mult”

Anda Adam s-a logodit cu noul iubit. „Am primit un trandafir și un inel de logodnă”

Care a fost cel mai romantic lucru pe care Smiley l-a făcut pentru Gina Pistol

Sunt foarte mândru că am putut să spun chestia aia. Acum da, privind în urmă, cu atât mai mult suntem într-un punct absolut superb ca relație. Foarte puțini oameni ne cred și înțeleg că este posibil așa ceva. Pe de o parte e interesant. Îmi place când îi fac pe oameni să-și pună întrebări”, a mai spus Cornel Ilie în podcastul Fain & Simplu.

„Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.

Ne vom ajuta mereu. Rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire”, a scris Cornel Ilie în mediul online, în septembrie 2020.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter