„Suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar”. Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, destăinuiri la un an de la divorț

Pentru solistul trupei Vunk, 2020 a fost un an foarte bun din simplul fapt că l-a învățat multe despre el. Într-un timp restrâns, artistului i s-au întâmplat multe și pe plan personal, și pe plan profesional.

Tot anul trecut, starea de neliniște s-a tradus prin cântecele pe care le-a compus și lansat ulterior, cum ar fi „Vino, du-te” în colaborare cu Lidia Buble, live-ul „De azi incep sa te uit” sau, alături de Ioana Ignat, piesa „Ultimul anunt”, plus multe alte melodii încă neînregistrate.

„Cred că acum un an am avut starea asta în care nu-mi era somn, nu-mi era foame. Le am destul de des pentru că pun foarte multă pasiune și în poveștile de dragoste, și în prietenii, în oameni. Eu cred foarte tare în oameni și dacă cineva mă amărăște, nu dorm bine noaptea pentru că mă macină. Sau, mai mult, dacă am făcut eu ceva fără să vreau și am supărat pe cineva, nu mai dorm”, i s-a confesat artistul lui Mihai Morar în cadrul podcastului „Fain și simplu”.

Au fost niște transformări decisive în viața cântărețului. Cornel Ilie (45 ani) a povestit cum stilul de viață i s-a schimbat total în urma divorțului, de acum un an, și a pierderii tatălui său, în prima parte a lui 2021. Totuși, atât el, cât și Eliza, fosta soție, au rămas prieteni buni și continuă să le ofere un exemplu pozitiv celor doi copii pe care îi au împreună, Zara (6 ani) și Cezar (2 ani), deși au ales să meargă pe drumuri separate după șase ani de căsnicie.

„În prima parte a anului, am fost pus în fața unor momente cărora a trebuit să le fac față și să scot tot ce-i mai bun din ele. Am simțit undeva acolo că toate lucrurile astea au venit să vindece ceva în mine, nu neapărat să mă distrugă. Ca dovadă, noi acum cu toții, Eliza, Zara, Cezar, suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar. Am înțeles că toată povestea asta nu stătea doar în conceptul ăsta de a rămâne căsătoriți și de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în familie, în cupluri. Faptul că am ales să declarăm divorțul nostru cu foarte multă prietenie, era și pentru a da o speranță altora că se poate face și așa. Nu vreau să încurajez oamenii să se despartă, sunt oameni care-și doresc asta și nu o fac de teama că ce o să spună lumea. (…) Tot ce ne dorim să facem este să ne protejăm copiii și cred că ne iese foarte bine. Există dragoste de oameni după iubirea care nu mai există între ei. Există o formă de dragoste care rămâne acolo orice ar fi”, a continuat solistul trupei Vunk.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter