Poze: Sore, Ruby şi Vladimir Drăghia l-au scos din sărite pe nea Marin

De Unica.ro, pe

Marti si miercuri de la 20:30, la Pro Tv, cele trei “gratii”, Ruby, Sore si Gina Pistol, vor incinge atmosfera cu dansul din solduri si din buric la party-ul de la “Serviti, va rog!”. Max Dragomir, prezentatorul “Bingo Romania” de la Acasa Tv, Vladimir Draghia si Antonio do Santos, dansator in baletul “Edi Stancu”, le vor tine isonul fetelor si vor reusi sa il scoata din sarite pe Nea Marin in ultima editie din acest sezon al emisiunii.

Concurentii, impartiti in echipa fetelor si cea a baietilor, vor avea de organizat de la cap la coada o petrecere cu tematica tiganeasca, iar pentru aceasta vor fi nevoiti sa faca rost de costume, muzica si invitati pe masura.

Gina Pistol va fi un exemplu pentru colegii sai in “iadul lui Nea Marin”, muncind fara sa cracneasca. Impreuna cu Max, frumoasa blonda va merge in satul de vacanta sa faca rost de costume tiganesti. In schimbul lor, va curata mesele de biliard, va spala podelele, in timp ce Max va prepara cocktail-uri.
serviti va rog

Sore si Antonio vor trebui sa faca rost de malai pentru mamaliga de la petrecere, asa ca se vor duce intr-un parc acvatic de distractii si vor munci pentru a primi din partea angajatilor ceea ce au nevoie.

Daca Sore va reusi sa il convinga pe Nea Marin ca este “fata serioasa si muncitoare”, nu acelasi lucru s-ar putea spune si despre Ruby. Vigilentul amfitrion va sta cu ochii pe cantareata douazeci si patru de ore din douazeci si patru, sa nu cumva sa “stinga lumina”. “Cel mai greu mi s-a parut sa servesc la mesele de pe terasa si de pe plaja, la temperaturi de peste patruzeci de grade, mai ales ca aveam si o distanta foarte mare de parcurs tot timpul. Trebuia sa traversam plaja si faleza de fiecare data ca sa ajungem la bar”, spune Ruby.
serviti va rog

Desi va incerca sa traga chiulul de la munca, ajungand chiar sa se ascunda sub bar, Ruby nu va reusi sa il fenteze pe Nea Marin, ci doar sa il enerveze si sa il faca sa ii toarne o galeata cu apa in cap. “M-a chinuit cel mai mult si am fost «articulata» de cateva ori, ba cu o coada de matura, ba cu nuiaua, cu ce avea la indemana”, povesteste Ruby.
serviti va rog

Vladimir Draghia cel sexy il va calca si el pe nervi pe Nea Marin, fie ca il va sicana incontinuu sau va incerca sa fuga cu hidrobicicleta, insa italienii de la “Circo Aquatico Bellucci” il vor razbuna pe “Chuck Norris de Teleorman”. Vladimir va fi prins la inghesuiala cu extinctorul si se vatrezi cu o “ploaie” de oua in cap.
serviti va rog

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter