Sore, probleme de auz și vedere. „Am auz de 50%”

De Unica.ro, pe

Sore (32 de ani) a dezvăluit recent că are auz de doar 50%. Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, solista a explicat motivul problemelor sale de auz.

Sore, probleme de auz și vedere. „Am auz de 50%”

„Nu știu dacă se știe. Eu am auz de 50%. Nu e vreo ureche 100% și alta… 50% în total. Nu ți s-a întâmplat să îmi zici ceva și să n-aud? Sau să mă strigi și eu să nu-mi dau seama? Am asta de la 3 ani. De exemplu, dacă te întorci cu spatele, eu aud că vorbești, dar nu înțeleg. Pot să mă chinui, aud, dar nu pot să înțeleg ce spui. Pot, în schimb, să citesc pe buze. Sunt și mioapă. Sunt iubita perfectă, surdă și chioară. La trei ani am avut otită de trei ori în același an și am fost tratată cu un antibiotic greșit”, a povestit Sore.

Sore, panică după naștere

Sore și-a început cariera încă din copilărie. La doar 10 ani, în urma participării în competiția „Ploaia de steluțe”, Sore a devenit parte a unui grup muzical alături de alte trei fete. Trupa se numea Dolly. În copilărie și adolescență, solista a studiat pianul și a practicat patinaj artistic.

„Am avut o panică (n.red.: după naștere). Eu toată viața am muncit, de la 10 ani. Stăteam în primele luni și mă uitam la televizor, copilul dormea și mânca, simțeam că viața mea, așa cum o cunoșteam, s-a încheiat, numai în legătură cu profesia. Am revenit foarte repede pe scenă pentru că aveam nevoie de asta. Eu îmi iau energia și inspirația de acasă și o duc pe scenă”, a mai declarat în podcastul lui Damian Drăghici.

Sore și Mircea Julean, tatăl fiicei sale, Erin, s-au despărțit de curând. Fostul cuplu s-a cunoscut prin intermediul Alinei Eremia.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

EXCLUSIV. Antonia, despre viața cu trei copii: „Sunt la vârste diferite, deci provocările sunt altele pentru fiecare”

Marius Elisei, reacție după ce Oana Roman a declarat că „lucrurile nu merg în direcția care trebuie” în relație

Ce relație au Cristian Boureanu și Valentina Pelinel la aproape 9 ani de la divorț

„Prin Alina Eremia-cupidon, prin nașa. Ea e nașa copilului, am două nașe, pe Roxana, cea mai veche prietenă, și pe Alina, pentru că dacă nu avea ea o idee într-o seară, n-aș fi ajuns aici, cu Erin în brațe. Mi-a schimbat viața cum nu se putea mai frumos”, a mai povestit artista.

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe Internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz”, a scris cântăreața recent în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter