Cum arată casa în care locuiește Sore. Ce a găsit Liviu Teodorescu pe noptiera artistei

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 15 decembrie 2022, 10:49

Liviu Teodorescu a ajuns în inspecție la locuința lui Sore și a făcut turul casei în care locuiește artista. Totul s-a întâmplat sub atenta supraveghere a celebrei cântărețe care a monitorizat dintr-o altă locație fiecare pas al fostului concurent de la Te Cunosc de Undeva.

Turul casei a început în livingul artistei, un open-space legat direct de bucătărie. „Îmi place foarte tare că bucătăria este încadrată în living și treaba asta mi se pare wow, pentru că îți dă așa o senzație de mega-libertate”, a spus Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu, în bucătăria și livingul lui Sore

Bucătăria artistei este una mobilată modern, în culori neutre, mobilierul fiind complet negru. În zona plitei, hota este încorporată ceea ce oferă mult mai mult spațiu.

Sufrageria este una spațioasă și extrem de luminoasă, datorită ferestrelor înalte care oferă vedere spre terasa apartamentului. Comparativ cu nuanțele din bucătărie, în living, artista a folosit culori total opuse, optând pentru nuanțe deschise de crem.

În spatele canapelei este poziționată o masă cu patru scaune, loc unde cel mai probabil Sore se așează la discuții alături de cei care îi trec pragul. Televizorul este și el unul de dimensiuni mari, așezat pe peretele acoperit cu un pattern care imită lemnul.

Sore a menționat că toate obiectele de mobilier și de design care se află în casa ei au fost realizate în România.

Citește și: Cine este și cum arată tatăl lui Liviu Teodorescu. Ai crede că sunt frați

Cum arată dormitorul lui Sore

Liviu Teodorescu și-a continuat turul , în proiectul Case pe Case realizat de Storia, și a urcat la etajul casei lui Sore, acolo unde s-a oprit pentru prima dată în dormitor.

Camera este una extrem de intimă, luminoasă, care îi oferă artistei confortul de care are nevoie. Pe noptiera de lângă patul dublu așezat în mijlocul încăperii, Liviu Teodorescu a găsit o carte Harry Potter, ceea ce l-a făcut pe artist să spună „o iubesc și mai tare pe Sore de acum”.

Pe lângă cartea cu Harry Potter, Sore are în dormitor mai multe volume scrise de diferiți scriitori. „De asta e Sore o fată inteligentă, ci citește ce trebuie”, a spus Liviu Teodorescu.

Decorul camerei este completat de draperii groase, închise la culoare, pe care Liviu Teodorescu spune că Sore le-ar folosi pentru a face întuneric și a putea dormi cât mai mult. Artista îl contrazice „La 6:30 mă trezesc în fiecare dimineață”

Artista are și o baie proprie, imediat lângă dormitor, mobilată și ea modern și pe pereții căruia a folosit același tip de pattern ca cel din living.

Locul în care artista își ține ținutele

Dressingul lui Sore este unul spațios, extrem de luminos, în care aceasta și-a pus și măsuța de machiaj. Aceasta a fost poziționată strategic lângă fereastră, pentru ca lumina naturală să o ajute pe Sore atunci când se machiază.

Cântăreața are sute de ținute și perechi de încălțări, iar dintre toate, lui Liviu Teodorescu i-a sărit în ochi o jachetă argintie, cea despre care Sore spune că este jacheta ei norocoasă de concert.

Citește și: Jo și Liviu Teodorescu, în lacrimi la „Te cunosc de undeva!”. Pepe: “Wow, ce moment!”

Camera fetiței lui Sore și ușa secretă din living

La mansarda casei, Sore și soțul ei au construit camera fetiței lor Erin, care nu a scăpat nici ea de controlul lui Liviu Teodorescu. Ca și toate celelalte încăperi și camera copilului este una spațioasă, luminată și extrem de veselă.

Artistul s-a întors apoi în living, acolo unde a descoperit o ușă secretă. În spatele acestei uși secrete se află o altă baie, amenajată în culori închise.

Este o casă mare, este o casă primitoare, caldă și mă inspiră. Aș putea să stau aici și să compun muzică multă și bună. Cel mai mult din tot căsoiul ăsta uriaș mi-a plăcut livingul”, a concluzionat Liviu Teodorescu.

Sursă foto: Captură YouTube Storia.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter