Poze: Uite ce prietenoasă e Lady Gaga cu fanii ei

De Unica.ro, pe

Aflată la un hotel de lux din Beverly Hills, Lady Gaga a fost aşteptată ore întregi de fanii strânşi în faţa clădirii. Cu siguranţă nu au regretat aşteptarea…
Pentru că Lady Gaga a ieşit la un moment dat din hotel cu un buchet de trandafiri pe care i-a împărţit fanilor săi. A vorbit cu ei şi a stat cuminte la poze chiar dacă unele persoane aveau un aspect mai ciudat.
lady gaga
Nu este prima dată când artista le oferă trandafiri fanilor. Ea are o relaţie foarte apropiată cu admiratorii, cărora le scrie des pe reţelele de socializare. Îi numeşte „monstruleţii mei” şi îi încurajează să fie ei înşişi, fără a ţine cont de prejudecăţi sau critici.
lady gaga
În schimb, fanii îi iau apărarea de câte ori e implicată într-un scandal. Aşa s-a întâmplat recent, când Gaga s-a certat cu un cunoscut blogger din SUA, Perez Hilton, pentru că acesta ar fi postat o imagine nepotrivită pe vremea când artista era în scaunul cu rotile.
lady gaga
Vă rog, monstruleţii mei, nu vă lăsaţi afectaţi de cineva ca el. Nimeni nu merită o astfel de ură. Acum sunt ok şi voi supravieţui. Ignoraţi-l.”, le-a transmis Lady Gaga admiratorilor.
lady gaga

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter