Lady Gaga a fost violată și bătută de un producător muzical, la 19 ani, și a rămas însărcinată

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 mai 2021, 21:26

Lady Gaga (35 de ani) a dezvăluit într-un interviu recent acordat celebrei Oprah Winfrey că a fost violată și bătută de un producător muzical cu care lucra în trecut. Incidentul s-a petrecut pe când artista avea 19 ani și în urma violului, a rămas însărcinată. Lady Gaga a destăinuit că viața ei s-a schimbat complet după acea întâmplare traumatizantă. Mai mult, artista a recunoscut că a fost diagnosticată cu stres post-traumatic și încă mai are pe corp cicatrici fizice în urma agresiunii.

„Aveam 19 ani și lucram în industria muzicală, iar unul dintre producători mi-a spus să mă dezbrac. Am refuzat și am plecat, dar m-a amenințat că îmi va distruge toate materialele muzicale. Și nu s-a oprit. Îmi repeta într-una să mă dezbrac. Pur și simplu am paralizat. Nici măcar nu-mi mai amintesc”, a povestit Lady Gaga, potrivit The Guardian.

Cu toate că experiența a marcat-o pe viață, Lady Gaga a spus că nu va dezvălui numele agresorului și că încă îi este frică de acel bărbat. Artista a decis să vorbească abia acum despre acest espisod negru din viața ei pentru a ajuta și alte persoane care au trecut prin așa ceva.

Citeşte şi: Cele mai bizare și extravagante ținute purtate de Lady Gaga de-a lungul timpului

Citeşte şi: Rapperul ASAP Rocky a confirmat relația cu Rihanna: „E iubirea vieții mele”

Citeşte şi: Kira Hagi va apărea în aceeași producție Netflix cu Michelle Obama

Citeşte şi: De ce apare uneori Andreea Mantea cu burtică „de gravidă”: „Mi-e greu să explic afecțiunea cu care mă confrunt”

„Înțeleg mișcarea #MeToo, înțeleg că unii oameni se simt mai confortabil să facă asta, dar eu nu. Nu vreau să-l mai văd niciodată pe acel om, îmi este frică de el. Cum să explic oamenilor că am privilegii, bani și putere, dar că mă simt groaznic? Cum să faci așa ceva? Nu sunt aici să-mi spun povestea ca să-mi plângă cineva de milă, e în regulă. Deschideți-vă inima pentru altcineva. Am trecut prin asta iar oamenii au nevoie de ajutor. Faptul că vorbesc cu voi este parte a procesului meu de vindecare”, a continuat vedeta.

Lady Gaga a mai dezvăluit că ani la rând a retrăit groaznicul atac și că, de multe ori a fost nevoită să-și anuleze concertle sau evenimentele din cauza stării de panică și stress pe care o avea.

„Nu-mi simțeam trupul. La început am simțit durere, apoi amorțeală, apoi mi-a fost rău săptămâni de-a rândul. Mi-am dat seama că a fost aceeași durere pe care am simțit-o când persoana care m-a violat, m-a abandonat, însărcinată, la colțul străzii, la casa părinților mei, pentru că vomitam și îmi era rău. Pentru că am fost abuzată și încuiată în studio, luni la rând”, a adăugat artista.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter