Poze: De ce plânge Mihaela Rădulescu de ziua ei

De Unica.ro, pe

Mihaela Rădulescu a izbucnit în lacrimi de ziua ei. Iată care a fost motivul şi unde îşi sărbătoreşte ziua de naştere!
Mihaela Rădulescu a izbucnit în lacrimi la petrecerea de ziua ei. Vedeta, care îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 3 august, se află în Austria, unde a avut parte de experienţe inedite.
Mai întâi, vedeta şi prietenii ei au făcut o drumeţie prin munţi, unde au găsit o stână. Acolo a avut loc petrecerea surpriză a lui Ayan, care este născut pe 1 august. „Mirosea a pâine de casă, pe care am mâncat-o aburindă, cu unt şi smântână făcute în casă… Am văzut marmote şi am ascultat muzică… de la tălăngile vacilor, întinşi pe iarbă, oameni mici şi mari… cu picioarele goale în râu, cu foc de tabără şi o tihnă verde cum n-am mai respirat din copilărie, de pe Ceahlău… Asta a fost petrecerea-surpriză (ca loc de desfăşurare), pe care copilul meu a trăit-o azi. Vreau şi eu, de ziua mea!„, a scris Mihaela pe pagina de Facebook.
Un pic mai târziu a avut parte şi vedeta de o surpriză care a făcut-o să izbucnească în lacrimi.
Aşa arăt io fericită, cu lacrimile până-n cizme şi cu nişte emoţii pe care n-am cum să le pun naibii într-o ordine. Asta e petrecerea supriză, pe care am visat-o toată viaţa… Grup MRS, vă iubesc, la bucată, nu la grămadă…, da’ aşa o grămadă de oameni frumoşi n-am mai văzut de la un vis, în care se făcea că eram pe o planetă unde toată lumea trăia îmbrăţişată. Planeta mea cu oameni ca mine….. Când naiba aţi construit-o? Ce-am făcut să merit atâta iubire?

mihaela radulescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter