Poze: Sărutul care i-a scandalizat pe fanii lui Jennifer Lopez

De Erika Chivu, pe

Jennifer Lopez a fost criticată de fani pentru această imagine postată pe pagina ei de Facebook. Eşti de acord cu gestul ei?
Jennifer Lopez, Casper Smart şi copiii divei par o adevărată familie în această imagine surprinsă imediat după unul din concertele ei. Abia coborâtă de pe scenă, unde a fost aplaudată şi aclamată, J. Lo. nici nu a apucat să-şi tragă sufletul că s-a îndreptat imediat spre cele mai important persoane din viaţa ei, gemenii Max şi Emme şi mai tânărul ei iubit, Casper Smart.
Însă fanii ei nu au fost impresionaţi de asta şi au criticat-o pentru faptul că se sărută cu iubitul în timp ce îi ţin în braţe pe cei mici, copiii fostul soţ, Marc Anthony. „Nu ar trebui să se sărute în faţa copiilor. Jennifer ar trebui să aibă mai mult respect pentru copiii ei. Copiii au un tată„, a scris un fan din America Latină. „Un exemplu prost. Copiii nu vor mai înţelege nimic„, a mai comentat cineva.
Un alt fan îşi face griji în special pentru micuţa Emme: „Jennifer, cu câţi bărbaţi mai trebuie să te vadă fetiţa ta? Trebuie să ai grijă ce gesturi faci de faţă cu fiica ta. Eşti un model pentru ea. Dacă nu ai de gând să te căsătoreşti cu Casper nu ar trebui să faci asemenea gesturi. Uită-te la fiul tău care plânge. În loc să-ţi săruţi iubitul ar trebui să te ocupi de fiul tău.
jennifer lopez
Gemenii Max şi Emme, în vârstă de cinci ani, sunt copiii lui Jennifer Lopez şi ai lui Marc Anthony. Cei doi artişti au divorţat în 2012, iar la scurt timp, Jennifer a început o relaţie cu unul din dansatorii ei, mai tânărul Casper Smart. În ciuda gurilor rele, care spuneau că bărbatul este interesat doar de faima şi banii lui J. Lo., se pare că cei doi au o relaţie serioasă, iar copiii divei se simt în largul lor alături de Casper.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter