Poze: Cheloo se însoară anul ăsta!

De Unica.ro, pe

Săptămâna aceasta au debutat, la Palatul Copiilor, audițiile pentru cel de-al treilea sezon X Factor. În cursul filmărilor Cheloo a fost cerut în căsătorie. Vezi cine a fost concurenta îndrăzneaţă!
Jurații ( Delia, Cheloo și Dan Bittman), ȋmpreună cu simpaticii Răzvan și Dani de la Neatza au trecut, cu această ocazie, prin tot felul de situații, mai mult sau mai puțin muzicale, la care au fost „supuși” de către candidați.
Astfel, ȋntr-una dintre zilele de audiție, Cheloo a fost cerut de bărbat de către o participantă venită tocmai de peste Prut. Tânăra, ȋn vârstă de 19 ani, studentă la Management se interesase, ȋncă din etapa preselecțiilor, dacă rapperul Cheloo este ȋnsurat. Aflând răspunsul, blonda (care, pentru a face un ban, cântă muzică populară pe la nunți) a venit la București decisă să-l cucerească pe jurat!
Aflând acest amănunt, Dan Bittman a ȋntrebat¬-o pe focoasa blondă dacă nu vrea să vină la pupitrul juriului, ca să se așeze ȋn brațele lui Cheloo, ceea ce frumoasa moldoveancă a și făcut! Delia a imortalizat momentul, cu ipad-ul ei, iar toți au ȋnceput să strige, ȋn gura mare: „Cheloo se ȋnsoară anul ăsta!”
cheloo x factor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter