Poza cu care Anamaria Prodan l-a enervat pe șeicul lui Reghecampf: „Roag-o să nu mai facă poze de genul ăsta”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 16:10

Laurențiu Reghecampf a povestit recent o întâmplare prin care Anamaria Prodan l-a enervat pe președintele clubului de fotbal Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre perioada în care antrena în Emiratele Arabe Unite, la Al Wasl. Conducătorul clubului i-a atras atenția acestuia cu privire la comportamentul soției sale.

„La un antrenament m-a chemat președintele clubului, acum vreo 3 ani”, a povestit Reghecampf la podcastul lui Cătălin Măruță, citat de Gazeta Sporturilor. „A postat Anamaria o poză din piscină, aproape dezbrăcată, din casa din Dubai, în spatele ei era Burj Al Arab. Mi-a zis președintele: «Știi că pentru noi Burj Al Arab e un simbol, roag-o să nu mai facă poze de genul ăsta»”.

Când Reghecampf i-a spus Anemaria Prodan acest lucru, ea ar fi spus: „Ce treabă are cu contul meu, e privat”. El a continuat să povestească: „I-am spus că e președintele clubului, o să avem de suferit. M-a deranjat și când și-a făcut poza goală la oglindă, cu gențile și pantofii pe ea. Și fetele i-au zis «Nu e normal. Cu ce te ajută? Faci bani pe Instagram? Ai făcut ceva, ai semnat vreun contract ca să te pozezi așa?» Și Bebe de multe ori îi spunea «Mama, nu e ok»”.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre fosta relație dintre iubita lui și Kamara: „Eu nu am nicio problemă”

Citește și: Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin

Citește și: Artistul Nane, mesaj pentru cei care i-au vandalizat mașina: „De ce nu mi-ai făcut ceva mie?”

Citește și: Survivor România 2022. Alex Delea, tachinat de Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu: „Simpaticule, te dorește!”

El a continuat să spună cât de mult l-a deranjat faptul că fiecare ieșire de familie se lăsa cu foarte multe poze: „Fiecare ieșire a noastră era cu 25 de poze, nu puteai sa bagi sarmaua în gură că trebuia să faci poze. Aveam discuții între noi, cu copiii”.

Mai mult, Laurențiu Reghecampf a destăinuit și motivul pentru care și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan în vara lui 2021, deși el era într-o relație cu altă femeie și dorea deja să se despartă de soția lui.

„M-am întors noaptea din Emirate, dimineața erau 200 de oameni la restaurant și 3 camere de filmat la biserică”, a relatat el. „Lângă mine în pat erau toți copiii, hai, ce facem, unde mergem. Nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar tot era pregătit când am venit eu”.

Reghecampf a mai menționat: „I-am zis Anei că nu e normal. «Nu vezi că nu mai avem nimic, doar ne certăm? Vine Salvarea, vine Poliția, vin Pompierii… Nu simt lucrul ăsta». Ea a făcut asta premeditat, dacă mă gândesc acum. Ca să mă aibă la mână, dacă mâine plec. Vorbisem că se termină relația. M-am dus și am greșit. Recunosc”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter