Poze: Julie Mayaya, noul star al muzicii româneşti

De Mihaela Dima, pe

Câştigătoarea celei de-a doua ediţie a concursului „Vocea României“ apare pe coperta numărului de februarie al revistei „Unica“, pe piaţă din 23 ianuarie! Vezi pozele de la şedinţa foto!
După câştigarea concursului de la Pro TV, Julie Mayaya (26 de ani)  are foarte multe planuri de viitor. Cele mai multe se leagă, evident, de cariera ei muzicală, pentru că tânăra mulatră îşi doreşte foarte mult să scoată primul album.
EXCLUSIV Julie Mayaya: Viaţa mea s-a schimbat mult de când am câştigat Vocea României
julie mayaya
julie mayaya
Va realiza primele piese din cariera de artistă (până acum a mai cântat coveruri cu diferite formaţii, dar n-a avut piese proprii) şi, potrivit contractului câştigat, va scoate primul album cu Universal Music România.
julie mayaya
O veţi putea vedea în martie, cântând alături de fostul ei antrenor, Horia Brenciu, în turneul pe care acesta îl pregăteşte în marile oraşe ale ţării.
julie mayaya
Turneul va culmina cu spectacolele de la Bucureşti, de la Sala Palatului, iar Julie se declară foarte încântată: „N-o să am deloc timp de stat. Doar vreo două-trei zile de pauză. Nu prea mă lasă Horia să lenevesc! Dar e bine!“ Aflaţi mai multe detalii despre viaţa şi planurile artistei din revista „Unica“ de februarie, pe piaţă din 23 ianuarie!
julie mayaya
julie mayaya

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter