Poftiţi în apartamentul de cinci stele al Monicăi Gabor! FOTOGRAFII EXCLUSIVE

De Libertatea.ro, pe

Libertatea a pătruns în “oaza de linişte şi relaxare” a Monicăi Gabor (25 de ani), un apartament de 130 de metri pătraţi, situat într-un hotel de cinci stele din Capitală, în zona Ghencea. În imensul pat în care Moni îşi face somnul a dormit şi celebrul cântăreţ Michael Bolton, în cele două nopţi petrecute recent în România, cu ocazia unui concer
Monica Gabor trăieşte pe picior mare nu doar în America, ci şi în România, unde se lăfăie, gratis, într- un lux de nedescris, datorită statutului său de celebritate. Recent, modelul s-a mutat într-un apartament de peste 130 de metri pătraţi, la Premier Palace Hotel, un hotel de cinci stele, situat vizavi de stadionul Steaua.
Din cele 82 de camere spaţioase, cu un design ultramodern şi dotate cu mobilă italiană de cea mai bună calitate, modelului i s-a oferit chiar apartamentul prezidenţial în care a stat Michael Bolton, cu ocazia vizitei sale în România.
Noua locuinţă a Monicăi este alcătuită dintr-un dormitor prevăzut cu dressing separat, livingroom, o minibucătărie şi două băi şi dispune, pe lângă alte facilităţi, de un minibar, de două televizoare LCD şi de telefoane cu linie externă chiar şi în baie.
Libertatea a pătruns în „oaza de linişte şi relaxare” a vedetei şi vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu patul în care îşi face somnul Monica, dar în care a dormit şi celebrul cântăreţ american Michael Bolton, şi cu livingul în care modelul serveşte micul dejun.
Citeste mai multe pe Libertatea.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter