Pippa Middleton, însărcinată cu al doilea copil! Primele imagini

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 19:46

Sora lui Kate Middleton (38 de ani), Pippa Middleton (37 de ani), este însărcinată cu al doilea copil. Pippa și soțul ei, James Matthews (45 de ani), mai au împreună un fiu, Arthur, în vârstă de 2 ani.

Pippa Middleton, însărcinată cu al doilea copil! Primele imagini

Recent, sora Ducesei de Cambridge a fost fotografiată pentru prima oară de la anunțul celei de-a doua sarcini. În imagini, Pippa este surprinsă plimbându-se alături de fiul ei Arthur. Viitoarea mămică a fost fotografiată purtând o pereche de ochelari de soare, o rochie neagră și un palton în carouri gri.

Pippa a devenit o figură publică de interes după ce i-a servit drept domnișoară de onoare surorii ei mai mari în aprilie 2011. În mai 2017, Pippa și James s-au căsătorit în biserica Sfântul Mark. Nepotul și nepoata ei, Prințul George și Prințesa Charlotte, au fost implicați și ei în ceremonie.

Primele imagini cu burtica le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Kate și Prințul William (38 de ani) au împreună trei copii, Prințul George (6 ani), Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul Louis (2 ani). „James a fost mereu în peisaj”, dezvăluia o sursă în trecut pentru E! News. „Este super carismatic și fermecător, arată bine și întotdeauna a fost acolo pentru Pippa. Întotdeauna a existat chimie între ei.”

În 2019, fratele mai mic al celor două, James Middleton (33 de ani), s-a logodit cu iubita lui, Alizée Thevenet. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, nunta lor a fost însă amânată.

Cum a revenit la silueta dinaintea primei sarcini?

Deși este reținută când vine vorba despre viața sa intimă, Pippa a dezvăluit în trecut cum a rămas în formă și în același timp sănătoasă după prima naștere. „Acum că Arthur are 11 luni și este mai mobil, am încercat să găsesc tot felul de activități pe care să le facem împreună”, a scris într-un articol publicat în septembrie 2019.

„Trebuia să găsesc ceva mai mult decât plimbările clasice. Sala locală pentru copii ne-a salvat. Este un spațiu mare și plin de distracții pentru cei mici, cu obiecte moi, covorașe de joacă, scări, mingii, leagăne, mini trambuline și multe alte obiecte care stimulează și îi implică pe cei mici în activități fizice.”

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Oana Roman, după intervenția medicală la care a fost supusă mama sa: „Se infectase foarte rău”

Cine este iubitul Anei Baniciu? S-au sărutat pasional în văzut tuturor

Andrei Ștefănescu și Antonia, fosta soție, din nou împreună cu ocazia aniversării fiului lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter