Personajele cheie din scandalul Nicoleta Luciu-Zsolt Csergo. Vezi cine vorbeşte şi ce!

De Sandra Sarbu, pe

A fost nevoie de câteva imagini care să aducă o familie în pragul destrămării. Imagini care, difuzate în mod public, au pus o tensiune puternică pe relaţia Nicoletei Luciu cu Zsolt Csergo, proaspăt căsătoriţi. Imagini care au atras o mulţime de reacţii din partea apropiaţilor celor doi, imagini ce ar putea duce la un divorţ.
Nicoleta Luciu a fost pusă în faţa unui fapt grăitor: noul ei soţ şi tatăl celor patru copii ai ei, a petrecut pe iaht cu instructoarea de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, pe care a sărutat-o şi apoi a bruscat-o.

Apropiaţii cuplului Luciu-Csergo nu cred că Zsolt a înşelat-o pe Nicoleta

Tatăl Nicoletei este de partea fiicei sale şi o aşteaptă acasă cu braţele deschise, cu toate că frumoasa brunetă are propria ei casă acum. Totuşi, Ion Luciu este de părere că fiica sa nu se va despărţi de Zsolt Csergo, pentru că au o familie numeroasă: „Nu se despart. Au o familie mare şi nu au cum să se despartă. Nicoleta o să accepte situaţia. Cred că o să treacă cu vederea, chiar dacă s-a întâmplat ceva, dar eu nu cred că s-a întâmplat. Zsolt îi e fidel Nicoletei„.
Naşul de nuntă al cuplului, dar şi de botez al tripleţilor, Peter Imre, susţine că nu crede în autenticitatea poveştii. În plus, este sigur că Zsolt nu ar înşela-o pe Nicoleta: „Ei şi-au construit familia temeinic şi aşa vor rămâne. Eu nu cred în povestea cu amanta şi de multe ori imaginile pot să fie înşelătoare. Viaţa privată trebuie să rămână privată şi această poveste se va clarifica. Eu nu cred în povestea cu amanta nicio secundă. […] Dacă (Nicoleta, n.r.) l-ar fi prins, îl bătea pe Zsolt. Cu certitudine vă spun că nu va avea loc un divorţ„.
Iuliana, sora Nicoletei Luciu a ales să nu se lase trasă în acest scandal şi spune că are încredere că sora ei va rezolva totul, la momentul potrivit.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter