Pepe vorbește pentru prima dată despre o nouă relație amoroasă: „Nu vreau să surprindă pe nimeni”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 februarie 2021, 13:38

La începutul săptămânii, luni, 8 februarie, divorțul dintre Pepe (41 de ani) și Raluca Pastramă (28 de ani) s-a încheiat în mod oficial la notar.

Cei doi au pus astfel capăt căsniciei, iar custodia celor două fete pe care le au împreună – Maria (8 ani) și  Rosa Alexandra (5 ani) – va fi comună.

Citeşte şi: Pepe vorbește prima dată despre participarea la „Survivor România”: „Eu trebuie să îmi fac damblalele!”

Pepe și Raluca Pastramă au decis, de dragul fetelor, să rămână într-o relație de prietenie și, conform spuselor artistului, de două ori pe săptămână cei patru mănâncă împreună.

„Noi stăm mâncăm la aceeași masă împreună o dată, de două ori pe săptămână. Am mai vorbit și noi cu oameni care au mai trecut prin asta. Am luat legătura de la început cu psihologi, cu ce ar trebui să facem. Copiii ne învață pe noi cum trebuie să ne comportăm. Moșul a venit și acasă la noi și la ea”, a mărturisit Pepe, la emisiunea „Xtra Night Show”.

Acum pentru că este din nou singur, Pepe nu exclude posibilitatea începerii unei noi relații amoroase dacă femea potrivită îi va ieși în cale.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

„Vreau să nu surprindă pe nimeni dacă apar eu cu cineva de mână sau ea. Nu mai este nimic între noi. Este clar. Cele mici sunt super fericite. Nu au nicio treabă. Au înțeles perfect situația. Atâta timp cât nu există conflicte și certuri”, a adăugat artistul.

Pe plan profesional, Pepe se pregătește pentru filmările noului sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1 și are un show pe rețelele sociale, „Bar online”, în care invită diverse vedete din lumea showbiz-ului românesc pentru discuții și colaborări muzicale live.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter