Până unde merge penibilul! Uite ce „accesoriu” cool are Lady Gaga!

De Erika Chivu, pe

Ştim că Lady Gaga este o excentrică şi că acesta e unul din lucrurile care îi asigură succesul. Dar de data asta a cam exagerat.
Imaginea excentrică a lui Lady Gaga este o strategie de marketing atent gândită care atrage atenţia asupra vedetei şi o ţine pe primele pagini ale tabloidelor. Dar printre pălării excentrice, pantofi cu talpă de un metru şi alte trucuri inocete s-au mai strecurat şi exagerări, cum a fost rochia din carne purtată de divă pe vocorul roşu.
Acum, Lady Gaga a folosit un eveniment nefericit din viaţa ei pentru a-şi face reclamă. Mai precis, a apărut într-un scaun cu rotile model de lux, cu braţele aurite şi scaun din piele veritabilă.
Gaga a fost nevoită să-şi întrerupă turneul „Born this Way” şi să se opereze după ce a fost diagnosticată cu sinovită, o boală inflamatorie a articulaţiei de la şold.
lady gaga
Odată ieşită din spital, vedeta nu putea să folosească un scaun cu rotile obişnuit, ci şi-a comandat unul de lux la Ken Borochov, un cunoscut designer de accesorii. Acesta a lăsat de izbelişte bijuteriile la care lucra şi s-a ocupat de scaunul cu rotile al luI Lady Gaga. A ieşit evident, o bijuteri de scaun, cu părţile metalice trase în aur de 24 de karate şi cu scaun din piele veritabilă.
Designerul nu a vrut să spună cât a costat „bijuteria”, dar cu siguranţă Lady Gaga a scos din buzunar o avere în timp ce alţi oameni care au cu adevărat nevoie de un asemenea scaun nu îşi permit nici măcar unul la mâna a doua.
lady gaga

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter