Pavel Bartoş despre familie, Smiley şi „Românii au talent”

De Libertatea pentru femei, pe

Pavel Bartoş e unul dintre oamenii care, prin glumele fine si spontane, înca ne fac sa zâmbim când ne uitam pe micul ecran. Pavel este un foarte bun om de televiziune, dar si un actor apreciat, un soţ atent si un tatic iubitor. Despre toate acestea am vorbit în interviul pe care ni l-a acordat.
“Românii au talent” continua sa atraga atenţia, sa amuze, sa surprinda. Este poporul nostru o sursa nesecata de talente?
Da, chiar este, si ce ma bucura cel mai mult e faptul ca în urma unui astfel de show mi-am dat seama ca noi, ca naţie, mai avem speranţa.
Asa, ca din culise… cine te-a impresionat în mod deosebit în sezonul actual?
Nu pot sa numesc un concurent anume, dar pot spune cu certitudine ca ma impresioneaza talentele inexplicabile, carora nu le gasesc o logica.
Partea feminina predomina în familia ta. Cadourile si surprizele se numara între punctele tale forte?
Da (râde). Îmi place sa fac cadouri si sa-i surprind pe cei din jurul meu, mai ales daca este vorba despre fetele mele. Iar general vorbind, consider ca atunci când daruiesti ceva nu faci doar un cadou în sine, fiecare lucru trebuie sa fi e potrivit personalitaţii si caracterului omului care îl primeste. Nu cred în darurile impersonale, mai bine nu le faci.  La mine, începând înca din luna februarie si pâna la 1 iunie, de Ziua Copilului, sunt lunile cadourilor, nu doar “luna cadourilor”. Este o perioada de care partea feminina din familia mea se bucura foarte tare.
Fetiţele tale te urmaresc la televizor?
Da, ma urmaresc. Cred ca sunt mândre de mine.
Ce îţi place sa faci în puţinul timp liber care îţi ramâne?
În primul rând, sa stau cât de mult pot cu ai mei, sa îmi gasesc activitaţi cu familia, cu care sa ne delectam. Daca se poate, sa si calatorim, sa mergem în minivacanţe, aceasta daca timpul ne permite.
Mulţi se întreaba daca tu si Smiley sunteţi prieteni foarte buni si în viaţa de zi cu zi. E ca un unchi pentru fetiţele tale?
Suntem prieteni foarte buni si în viaţa de zi cu zi, iar fetele mele îl apreciaza foarte mult ca artist. Cred ca le pot numara printre fanele lui. (râde)
În ce piese te pot vedea iubitorii de teatru în aceasta perioada?
Ma puteţi vedea în cea mai recenta premiera a Teatrului Odeon, “Titanic Vals”, în regia lui Alexandru Dabija, în “Liniste! Sarut! Acţiune”, în regia lui Peter Kerek, unde joc alaturi de Alexandru Papadopol si Elvira Deatcu, în “Natura moarta cu nepot obez”, unde am marea fericire de a ma afla pe scena alaturi de Rodica Mandache, Dorina Lazar si Oana Stefanescu. De asemenea, în “Aventurile lui Habarnam” si “Piram si Tisbe”, în regia lui Alexandru Dabija, “C.F.R. – Cometa, Copilul si Caţelul”, dupa I.L. Caragiale. Va astept si la “Gaiţele”, în care am bucuria sa joc de doisprezece ani încontinuu, este unul dintre cele mai longevive spectacole din România.
Cum e sa fii una dintre cele mai îndragite persoane din România?
Aoleu! Nu stiu, însa ma bucur de faptul ca atunci când ma vad, oamenii îmi zâmbesc, ma saluta. Mi-au spus ca au senzaţia ca sunt un membru al familiei lor, unul de-al casei, de parca ma cunosc de mult timp.
Ai avut parte si de vreo remarca neobisnuita?
Îmi aduc aminte o remarca amuzanta a Ritei, care o întreba pe mami odata, în timp ce se uita la televizor, cum de poate fi tata si pe micul ecran, si acasa, în acelasi timp.
Ai vreun mare “of” referitor la vremurile în care traim?
Da, as vrea ca adevaratele valori morale si spirituale sa fie mai mult bagate în seama si apreciate ca atare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter