Cum arată acum Adrian Țuțu, primul câștigător „Românii au Talent”. Premiera sezonului 13, vineri, la PRO TV

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 19 ianuarie 2023, 14:59

Adrian Țuțu (31 de ani) a câștigat în anul 2011 prima ediție a concursului „Românii au Talent”, difuzat de PRO TV. A fost astfel primul câștigător din istoria concursului, în țara noastră.

După ce a câștigat marele premiu al emisiunii de talente, Adrian Țuțu nu s-a retras din muzică, ci a revenit cu forțe proaspete, lansând, de-a lungul anilor, mai multe melodii.

Adrian Țuțu, primul câștigător „Românii au talent”

Pe când avea patru ani, Adrian s-a mutat împreună cu familia sa la Focșani. În urmă cu trei ani, A început să cocheteze cu muzica din timpul liceului. I-a plăcut în mod special stilul hip-hop, cel cu care a și cucerit jurații și publicul emisiunii de la Pro TV.

Din pasiune pentru acest gen, Adrian Țuțu de la Românii au Talent și-a înființat împreună cu alți doi colegi o formație pe care au numit-o „Minorii”.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent” din 2017. Ce a făcut cu premiul de 120.000 de euro

A auzit de Românii au talent a aflat de la un prieten. S-a înscris pe site,, la preselecție, acolo unde a impresionat publicul și juriul cu piesa „E evident, românii au talent”, un imn neoficial al emisiunii de la PRO TV. În semifinală a strălucit cu „Iubiți-vă părinții!”, tot pe ritmuri hip-hop. În finală a cântat „Sunt român, deci pot” și a fost declarat câștigător al primului sezon Românii au talent.

Adrian Țuțu, un câștigător controversat

Victoria lui Adrian Țuțu în emisiunea „Românii au talent”, de la PRO TV a stârnit un val de critici în rândul celor din fața micilor ecrane. Pe internet oamenii și-au exprimat nemulțumirea cu privire la rezultatul din finală.

Citește și: Cine este Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent”, sezonul 12

Cu toate acestea, criticile nu l-au oprit pe Adrian Țuțu să își continue visul. De-a lungul anilor, acesta a lansat mai multe melodii, precum „Motivat”, „Masca falsă”, „Nimic nu mă oprește”, „Cu siguranță poți” sau „Nimic nu te doboară”, acesta fiind și cel mai recent single al său.

Premiera sezonului 13 „Românii au Talent”

La finalul anului trecut, PRO TV anunța premiera celui mai nou sezon al emisiunii „Românii au Talent”.

Dacă până acum emisiunea începea an de an în prima săptămână a lunii februarie, în 2023 nu va mai fi la fel.

Potrivit anunțului făcut de PRO TV „Românii au Talent” va avea premiera pe 20 ianuarie 2023, de la ora 20:30! Cel de-al 13-lea sezon îi va avea ca jurați pe cei cu care deja fanii show-ului s-au obișnuit. Andra, Dragoș Bucur, Mihai Bobonete și Andi Moisescu 

Prezentatorii talent-showului de la PRO TV vor fi, ca în fiecare ediție Smiley și Pavel Bartoș.

Sursă foto: Facebook Andrei Țuțu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter