EXCLUSIV! Pavel Bartoș, despre cât de greu e să fii tată în pandemie: „[…] pandemia a adăugat un alt tip de responsabilitate”

De Bianca Prangate, pe

Să fii părinte nu este deloc ușor – iar părinte pe timp de pandemie cu atât mai mult. Îndrăgitul actor Pavel Bartoș ne-a povestit cum a fost pentru el din acest punct de vedere.

Pentru ediția de august a revistei Unica, Pavel Bartoș ne-a oferit un interviu în exclusivitate, în care ne-a vorbit despre cum și-a petrecut carantina – cu bune și cu rele.

Rolul de tată în astfel de vremuri nu a fost unul ușor, după cum chiar el a povestit: „Provocarea de a fi tată a început din momentul când s-a născut primul copil, pandemia a adăugat un alt tip de responsabilitate. A fost un tip de grijă pe care nu-l cunoscusem până acum, dar care m-a făcut să fiu și mai atent, care ne-a făcut pe toți să fim mai uniți și să ne gândim și la sănătatea fiecăruia dintre noi”.

Însă carantina a adus după sine și momente amuzante, de care Pavel își aduce aminte cu drag: „Probabil cele mai amuzante momente erau când în casă erau trei laptop-uri pornite pe Zoom pentru cursuri online, iar eu fugeam printre ele pentru a nu intra în cadru. Îmi amintesc că primul lucru pe care-l întrebam dimineața era: «E cineva pe Zoom?»”

Interviul integral îl poți citi în ediția de august a revistei Unica, pe care o găsești deja la punctele de difuzare a presei.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter