Cine e Rareș Prisăcariu, băiețelul de 7 ani care a primit Golden Buzz la „Românii au talent”: „Nu îmi doresc să transmit emoții triste”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 05 mai 2023, 09:57

Rareș Prisăcariu, un copil de doar 7 ani, a reușit să stârnească ropote de aplauze în prima ediție a sezonului 13 „Românii au Talent”. După un moment de excepție care i-a ridicat în picioare pe spectatori, băiețelul a primit și Golden Buzz din partea celor doi prezentatori.

Rareș Prisăcariu a vorbit despre ceea ce îl face pe el fericit, despre dorințele sale pentru viitor, dar și despre experiența trăită la „Românii au Talent”.

Rareș Prisăcariu a primit Golden Buzz la „Românii au Talent”

Rareș are 7 ani, este din Botoșani și a început să citească de la vârstă de 4 ani. Până acum a reușit să citească numeroase volume de poezii sau cărți despre istorie și curiozități. Spune că îi plac poeziile lui Mihai Eminescu și că își dorește să devină actor.

„Am citit foarte mult și am învățat cât de important este cititul, te face din ce în ce mai înțelept. Aș vrea să mă fac actor național și internațional”, a spus Rareș în prima lui apariție de la „Românii au Talent”.

Citește și: Cine este Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent”, sezonul 12

Pe scena talent-show-ului de la PRO TV a venit încrezător, cu un mesaj pentru toți românii a reușit să ridice sala în picioare și să obțină primul Golden Buzz din acest sezon. Smiley și Pavel Bartoș au fost atât de impresionați de momentul lui, încât au apăsat butonul de aur.

„Am venit cu vorbele lui Vlad Țepeș și aș vrea ca prin mine să ajungă vorbele lui și la dumneavoastră”, a spus copilul atunci când a urcat pe scenă.

Un munte de talent la 7 ani

Nici juriul nu a rămas indiferent, după prestația lui. Cele patru vedete s-au ridicat în picioare aplaudând, imediat după ce Rareș și-a încheiat momentul.

„Băiatul ăsta e de piatră în sensul bun, sufletul e de aur, iar mintea este de cristal”, a spus Andi Moisescu, jurat la „Românii au Talent”, despre Rareș Prisăcariu.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent” din 2017. Ce a făcut cu premiul de 120.000 de euro

Rareș Prisăcariu spune că se aștepta ca momentul lui să fie unul apreciat, însă nu s-ar fi gândit că poate primi Golden Buzz, un avantaj care îl face acum direct semifinalist.

„Nu mă așteptam (n.r la Golden Buzz). Eu credeam că va fi un număr frumos, dar nu mă așteptam că voi trece direct în semifinale”, a adăugat el în emisiunea de la PRO TV.

Rareș Prisăcariu: „Nu îmi doresc să transmit emoții triste”

Rareș Prisăcariu spune că îi place să citească. A citit cărți de Eminescu, cărti despre curiozități. Vrea să se faă actor, atunci când va fi mare și ar vrea sa aibă roluri emoționante, ca prin vocea lui să se transmită o anumită emoție.

„Cel mai puternic mi se pare când oamenii se emoționeaza când recit, și oamenii sunt în lacrimi. Nu îmi doresc să transmit emoții triste, eu vreau să transmit doar emoții bune”, a completat Rareș Prisăcariu de la Românii au Talent.

Citește și: Cum arată acum Adrian Țuțu, primul câștigător „Românii au Talent”. Premiera sezonului 13, vineri, la PRO TV

Cel de-al 13-lea sezon îi are ca jurați pe cei cu care deja fanii show-ului s-au obișnuit. Andra, Dragoș Bucur, Mihai Bobonete și Andi Moisescu  Prezentatorii talent-showului de la PRO TV vor fi, ca în fiecare ediție Smiley și Pavel Bartoș.

Sursă fotografii: Facebook / Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter