Paula Chirilă a spus ce diagnostic a primit după ce a fost preluată de ambulanță din platoul unei emisiuni TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 ianuarie 2021, 14:11

În timpul unei apariții TV în cadrul emisiunii Xtra Night Show, actrița Paula Chirilă (45 de ani) a declarat că nu se simte bine. A afirmat că are probleme digestive, ulterior fiind preluată de o ambulanță.

Actrița a fost internată în Spitalul Elias. Din fericire, acum se simte mai bine și se află acasă. Tot în emisiunea Xtra Night Show, Paula a dezvăluit ce diagnostic a primit din partea medicilor.

Paula Chirilă a spus ce diagnostic a primit după ce a fost preluată de ambulanță din platoul unei emisiuni TV

„Am stat până pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește. Trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc.

Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”, a spus Paula Chirilă în emisiunea Xtra Night Show, citează Spynews. Așadar, actrița suferă și de hernie de disc lombară. „Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale.

Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii.

A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta. A fost absolut sinistru”, a mai dezvăluit Paula, potrivit Spynews.

Paula Chirilă și fostul ei soț, Marius Aciu, au divorțat în 2017, după 12 ani de mariaj. Fostul cuplu are împreună o fiică în vârstă de 10 ani, Carla Sofia.

Paula Chirilă: „Mie îmi plac foarte mult copiii. Îmi doresc să am mulți copii”

„Mi-a zis [Carla]: «Aș vrea o surioară sau un frățior!». Am dat-o la întors. Am schimbat subiectul.

Sincer, nu eram pregătită pentru întrebarea asta acum, după ce eu și cu tati nu mai suntem împreună.

Nici un an nu a trecut de când mi-a zis de o surioară, de un frățior, că e singură. Și zic: «Vai de mine! Am condamnat-o la o viață de singurătate dacă nu mai fac copii».

Dar nu aș face copii doar pentru că vrea ea o surioară, ci pentru că mie îmi plac foarte mult copiii. Îmi doresc să am mulți copii”, declara actrița în trecut pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

Simona Halep, despre copii: „Nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”

Ce părere are Adelina Pestrițu despre Ștefania, logodnica lui Speak

Cântăreața BiBi, implicată într-un accident rutier grav: „Cel care a intrat în mine nu avea permis”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter